POKUŠAO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU! Monika Beluči dobila bundu od POZNATOG SRPSKOG MUŠKARCA! (FOTO)
Foto: Promo, Fest

u kutiji je ostavio i pismo

POKUŠAO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU! Monika Beluči dobila bundu od POZNATOG SRPSKOG MUŠKARCA! (FOTO)

Najlepša žena na svetu dobila je veoma vredan poklon od muškarca koji želeo da ostane anoniman
Objavljeno: 13:43h

Slavna italijanska glumica Monika Beluči iz Beograda je otputovala puna lepih utisaka, ali i sa vrednim poklonom – bundom koju je dobila od tajnog obožavaoca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Paparaco, koji je pratio svaki korak filmske zvezde u srpskoj prestonici, uspeo je da uhvati momenat kada dostavljač dolazi do hotela u kome je Monika odsela.

Unutra se zadržao nekoliko minuta i predao upakovan poklon, da bi potom izašao i nestao u nepoznatom pravcu.

foto: ap

- Bunda je dostavljena preko ljudi iz Monikinog tima. Iako su navikli da joj obožavaoci šalju različite poklone, ovaj ih je iznenadio pre svega zbog toga što je u pitanju izuzetno vredan komad. Odmah su želeli da saznaju od koga je, međutim, rečeno im je da on želi da ostane anoniman jer je u pitanju poznati muškarac koji je veliki obožavalac filmske dive, ali da je u kutiji pismo u kome on otkriva svoj identitet samo za gospođu Beluči. Oni su primili poklon i imali su još i pitanje kakva je procedura sa prenošenjem preko granice, ali im je objašnjeno da je to lična stvar sa deklaracijom, da je sve regulisano i da bez problema može da je prenese – kaže izvor blizak organizaciji filmskog festivala koji se zatekao na licu mesta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.