DARKO LAZIĆ PONOVO VOZI BEZ VOZAČKE DOZVOLE! Isplivao snimak na kojem pevač DIVLJA PO PUTU
Darko Lazić, Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

OPET PRAVI PROBLEM

DARKO LAZIĆ PONOVO VOZI BEZ VOZAČKE DOZVOLE! Isplivao snimak na kojem pevač DIVLJA PO PUTU

Kako je folker više puta imao problema sa zakonom zbog prekršaja za volanom, i ovog puta napravio je još jedan prekršaj u nizu

Objavljeno: 20:09h

Pevaču Darku Laziću 2013. godine trajno je oduzeta vozačka dozvola, ali on je s vremena na vreme bez obzira na to bio za volanom.

Sada je njegova izabranica na svom Instagramu podelila snimak kako Darko ponovo vozi automobil. Kako je folker više puta imao problema sa zakonom zbog prekršaja za volanom, i ovog puta napravio je još jedan prekršaj u nizu.

Na snimku se vidi da Lazić vozi na putu do Praga, te postoji mogućnost da je polagao vožnju u drugoj državi, odnosno u Nemačkoj, o čemu je ranije govorio.

Darko Lazić, Radiša Trajković Đani
foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

On je 2018. imao saobraćajnu nezgodu i tada je vozio u alkoholisanom stanju i jedva izvukao živu glavu, te je tada isticao da više neće sesti za volan.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - rekao je Lazić.

Podsetimo, Dakro Lazić je 2013. godine vozio automobil istekle registracije, potom je dve godine kasnije uhvačen kako divlja po putu 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom delu prestonice.

Darko Lazić ponovo vozi bez vozačke dozvole
Darko Lazić ponovo vozi bez vozačke dozvolefoto: Printscreen: Instagram/_katarina_24

Zatim je iste godine nekokoliko puta uhvaćen ponovo bez dovzole i pod zabranom vožnje. Takođe, 2016. u mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano u tom delu saobraćajnice. Istog dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole.

Lazić je isto tako više puta bio kažnjen zbog nepromisnog parkiranja, i još nekoliko puta za vožnju bez vozačke dozvole.

- Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija - rekao je izvor za "Blic" nakon jednog Lazićevog prekršaja.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.