MILICI TODOROVIC ISPAO ZUB: Sve se desilo pred MASOM LJUDI, njena reakcija će vas FRAPIRATI
Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit priča

MILICI TODOROVIC ISPAO ZUB: Sve se desilo pred MASOM LJUDI, njena reakcija će vas FRAPIRATI

Sama je pokušala da reši problem, ali ne baš uspešno

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović je tokom svoje karijere imala razne anegdote i blamove, a nikada je nije bilo sramota da ih ispriča. Tako je sada otkrila i kako joj je ispao zub pred nastup, te šta je morala da uradi.

Pevačica je, naime, ispričala da joj je zub ostao u hlebu dok je jela, a onda se situacija nije završila u njenu korist.

- Imala sam mlečne zube, a jedan mi je ostao u hlebu dok sam jela. Morala sam tog dana da pevam, jer sam imala zakazanu svirku, ali sam se trudila da sakrijem - ispričala je Milica Todorović kroz osmeh u emisiji „Prvi red“, pa nastavila:

Milica je ispričala da joj je zub ostao u hlebu dok je jela, a onda se situacija nije završila u njenu korist.
Milica je ispričala da joj je zub ostao u hlebu dok je jela, a onda se situacija nije završila u njenu korist.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- U jednom momentu sam se nasmejala i videlo se da nemam trojku. Ja sam taj zub lepila sama, dok mi zubar nije napravio pravi zub. Izašla sam u grad i potpuno zaboravila da alkohol razređuje taj lepak za zub. Dok sam igrala, na podijum mi je ispao zub i nastao je opšti haos.

Pevačica je u pomenutoj emisiji ispričala i kako se snašla sa pticom na snimanju spota sa Dejanom Matićem, što je takođe bilo komično, ali je završetak bio takav da je imala rane na rukama.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.