UPOZNAJTE MAJKU VUKA KOSTIĆA: Oca znate svi, a OVO je žena koja mu je SVE na svetu
Vuk Kostić, Foto: Damir Dervišagić

porodica

UPOZNAJTE MAJKU VUKA KOSTIĆA: Oca znate svi, a OVO je žena koja mu je SVE na svetu

Ona mu je najveća podrška u životu

Objavljeno:

Uprkos tome što je godinama bila udata za popularnog dramskog umetnika, voljenog od strane pubike širom Balkana, majka Vuka Kostića nikada nije čeznula za pažnjom medija.

U širokom luku izbegavala je Gordana Kostić eksponiranje u javnosti, zbog čega u javnosti donedavno nije postojala niti jedna jedina njena fotografija.

Majka poznatog glumca povučena je žena, skromna, s druge strane vrlo snažna i pravi oslonac sinovima Nestoru i Vuku, koji u intervjuima vrlo često voli da naglasi važnost majčine figure u svom životu.

Roditelji Vuka Kostića
Roditelji Vuka Kostićafoto: Sonja Spasić

Da mu je majka izuzetno važna Kostić potvrdio objavom njene fotografije na "Instagram" profilu. Slika je doduše vrlo stara i svedoči nekom lepom prošlom vremenu iz detinjstva glumca.

Na fotografiji Vuk je u moru u majčinom zagrljaju, ista je situacija i sa njegovim bratom, a malo ko neće primetiti osmehe na licu ovog trojca koji je očigledno i dan-danas izuzetno vezan.

Majka Vuka Kostića 2001. godine postala je udovica. Naime, njen suprug, a Vukov otac Mihajlo Kostić Pljaka preminuo je u 68. godini života, zbog čega se Gordana u potpunosti okrenula svojim naslednicima.

Fokusirala se na sinove i njihove želje, a nije tajna da im je obojici bila najveća podrška na njihovim profesionalnim putevima.

Vuk je krenuo očevim stopama. Zavoleo je glumu, sport i lov i ponosan je što je u Pljaki imao kvalitetnog uzora.

- Brat i ja smo pored Pljake zavoleli sport i lov. Niko nije mogao da me smiri, pa me je otac odveo u školu glume kako bi se negde svrteo na jednom mestu i čuo nešto pametno. Zainteresovalo me sve to... gluma, knjige... Dosta vremena sam provodio među očevim prijateljima glumcima, naročito sa Draganom Nikolićem, ali svi su mislili da ću postati neki sportista - izjavio je Vuk ranije, ne smanjujući pritom uticaj majke na svoje odrastanje.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.