VELIKO SLAVLJE U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Sin oduševio sve, ĆERKA SUZE RONI
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

čestitke

VELIKO SLAVLJE U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Sin oduševio sve, ĆERKA SUZE RONI

Rođendan Marka Bijelića obeležen je u porodičnom domu

Objavljeno: 09:33h

Sin Dragane Mirković otkako se pridružio društvenoj platformi "Instagram" svoje pratioce ne prestaje da oduševljava izgledom i stilom života, te svaka njegova objava izazove lavinu komentara i svi su složni u mišljenju da je izrastao u izuzetnog mladića.

Kako je 22. rođendan Marka Bijelića danas, on je posebno u centru pažnje korisnika društvenih mreža i portala i glavna tema je kakvo će slavlje biti upriličeno u porodičnom domu u Beču, a pored emotivne čestitke koju mu je majka javno uputila te pokazala tortu specijalno napravljenu za njega, jedna se posebno izdvojila i privukla izuzetnu pažnju.

- Srećan ti rođendan, živote moj - poručila je folk diva svom nasledniku uz fotografiju originalne torte sa njegovim imenom, mišićima i tegovima.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Od majke kakva je Dragana mogao se i očekivati jedan ovakav lep gest, međutim rođendan Marka Bijelića bio je najlepši povod da se na pomenutoj socijalnoj platformi oglasi i njegova sestra Manuela koja u poslednje vreme nije preterano aktivna na istoj.

- Srećan rođendan bato, volim te - poručila je Manuela uz srce te na najlepši mogući način iskazala neizmernu ljubav između brata i sestre, objavivši fotografije iz njihovog ranog detinjstva koje nismo imali prilike često da vidimo i koje su posebno raznežile njene pratioce.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.