TONČI PODRŽAO SRPSKE PEVAČE PA ŽESTOKO PORUČIO HRVATIMA: Od OVIH REČI ima da im se CRVENE UŠI
Tonči Huljić, Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast

TONČI PODRŽAO SRPSKE PEVAČE PA ŽESTOKO PORUČIO HRVATIMA: Od OVIH REČI ima da im se CRVENE UŠI

Ovim povodom oglasio se i istaknuti umetnik Tonči Huljić koji je gradonačelnike nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu

Objavljeno:

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike u tom gradu što je izazvalo burne reakcije. Međutim to nije bilo sve.

Pored Pule, srpski narodnjaci trebalo je da nastupaju i u Osijeku ali je gradonačelnik tog grada Ivan Radić po uzoru na kolegu iz Pule takođe otkazao koncert.

Ovim povodom oglasio se i istaknuti umetnik Tonči Huljić koji je gradonačelnike nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu.

- Toliki nosens (glupost prim.aut). To su neki šerifi koji se tu nešto pitaju krenuli da sprovode. Prvo gradonačelnik Pule pa je od njega video i gradonačelnik Osijeka. Videla žaba gde se konj potkiva pa i ona podigla nogu. Juče je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osijeku. Ništa oko čega bismo trebali da se brinemo. Svako dobro - rekao je Tonči.

Filip Zoričić
foto: prentscreen/youtube/Jutarnji list

Podsetimo, gradonačelnik se na Fejsbuku obratio saopštenjem kojim je obrazložio odluku o zabrani.

- Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osiječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi - napisao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.