MELINA ŽIVI KAO PRAVA KRALJICA! Haris napravio VILU od koje ZASTAJE DAH, a na jednu stvar ćete svi biti LJUBOMORNI
Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

MELINA ŽIVI KAO PRAVA KRALJICA! Haris napravio VILU od koje ZASTAJE DAH, a na jednu stvar ćete svi biti LJUBOMORNI

Ima se može se!

Objavljeno: 07:28h

Pevač Haris Džinović pre par godina se sa porodicom uselio u svoju vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.

On nije štedeo na uređivanju svog doma, te je iskeširao za đakuzi na prostranoj terasi čak 7.000 evra.

U ovaj projekat pevač je uložio oko 2 miliona evra
U ovaj projekat pevač je uložio oko 2 miliona evrafoto: Nikola Anđić

Haris navodno tada nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor svojevremeno.

Pošto je godinama živeo u Francuskoj, Haris je, prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe u Parizu
Pošto je godinama živeo u Francuskoj, Haris je, prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe u Parizufoto: Nikola Anđić

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, biće samo deo onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar- rekao je tada izvor.

Pošto je godinama živeo u Francuskoj, Haris je, prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe u Parizu, mestu gde je pre mnogo godina držao svoj restoran.

On nije štedeo na uređivanju svog doma
On nije štedeo na uređivanju svog domafoto: Nikola Anđić

Inače, Kurir je svojevremeno posetio pevačev kraj, a komšije su tada priznale da su ih radovi oko Harisove kuće strašno nervirali

- Mnogo su nas nervirali ti radovi na njegovoj kući, stalno je nešto rušio i menjao, nikad nije bio zadovoljan. Od majstora i buke smo poludeli, ovde je veoma miran kraj. Stalno je obilazio radove, menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili. Sad je već sve u redu, ostalo je još nekoliko sitnica, kao što vidite i sami. Inače su fini ljudi. Viđam ih svakodnevno, ali nikad zajedno. Kao da vode potpuno odvojene živote - otkrio nam je komšija Džinovića.

Dok su trajali radovi
Dok su trajali radovifoto: printscreen/youtube/PaparacoLov

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.