NAKON ŠTO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ OPTUŽENA ZA AFERU "NOVAC", OGLASIO SE JOŠ JEDAN TAKMIČAR: Auu ljudi, SADA JE SVE JASNO
Foto: Dragana Udovičić, Antonio Ahel, Mondo

VRLO ZANIMLJIVO

NAKON ŠTO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ OPTUŽENA ZA AFERU "NOVAC", OGLASIO SE JOŠ JEDAN TAKMIČAR: Auu ljudi, SADA JE SVE JASNO

Optužbe kandidata Dušana Vukadinovića i njegove majke ne prestaju danima, a Dušan je nedavno izjavio kako je pre prijavljivanja za takmičenje navodno čuo da je Bosanac tražio pare svom kandidatu prošle godine

Objavljeno:

U javnost su poput bombe odjeknuli navodi majke kandidata “Zvezde Granda” koja tvrdi da joj je Snežana Đurišić, koja je član žirija, tražila novac kako bi njen sin prošao u dalji krug takmičenja.

Optužbe kandidata Dušana Vukadinovića i njegove majke ne prestaju danima, a Dušan je nedavno izjavio kako je pre prijavljivanja za takmičenje navodno čuo da je Bosanac tražio pare svom kandidatu prošle godine.

- To svako zna. Pričali su mi, ali nisam mario niti verovao. Najbolji drug od Džimija, momak od prošle godine, pričao mi je da mu je Bosanac tražio novac - rekao je Dušan.

Ovim povodom oglasio se Nikola Đorđević, poznatiji kao Džimi, te demantovao ove Vukadinovićeve reči.

- Drago mi je da me zovete povodom toga jer želim da demantujem momka koji je dao tu izjavu. Nisam plaćao ništa nikom. Ne želim da ulazim u bilo kakvu raspravu i stičem popularnost na taj način - istakao je Nikola za "Blic".

(Espreso / Alo / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.