OVAJ DASA JE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Devojke su ga OBOŽAVALE, a onda je NESTAO: Danas je DRUGI ČOVEK
Nenad Jovanović, Foto: Privatna arhiva

povratak

OVAJ DASA JE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Devojke su ga OBOŽAVALE, a onda je NESTAO: Danas je DRUGI ČOVEK

Bio je deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Objavljeno: 15:17h

Nenad Jovanović posle dugogodišnje pauze objavio pesmu " Da li ga varaš" za koju je snimio i spot. Pevač koji je poznat kao finalista iz druge sezone "Zvezde Granda " progovorio je i da je u dobrim odnosima sa Milicom Todorovic svojom bivšom devojkom.

Kako je doslo do toga da snimis: "Da li ga varas"?

- U stalnom kontaktu sa publikom, primetio sam da su hitovi 2000. godina postali aktuelni. Moja pesma koju sam dobio od Granda, počela je ponovo da se vraca i traži po klubovima. Rešio sam da mladjim generacijama ponudim osveženu varijantu.

Nenad Jovanović
Nenad Jovanovićfoto: Privatna arhiva

Kako je proslo na snimaju spota?

- Snimanje spota je za mene bio potpuno nov izazov. Bio sam u sigurnim rukama producenta Ivana Amica. Dragana Banic kao i druge devojke su se maestralno snašle u muzičkim vodama a ja sam se oprobao kao režiser. Dragana je već godinama u ovom poslu i znao sam da će biti najbolji izbor za moj spot. Uživali smo u snimanju i nadam se da će publika osetiti energiju koja je uložena u pesmu i spot.

Da li si u kontaktu sa bivšom devojkom Milicom Todorovic i sada kada si srecno ozenjen?

Pevač Nenad Jovanović se vraća na scenu
Pevač Nenad Jovanović se vraća na scenufoto: Privatna arhiva

- Milica i ja smo ostali u sjajnim odnosima. Nikada nije bilo zle krvi izmedju nas. Rastali smo se kao prijatelji. Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno, pa smo i danas jedno drugom podrška ukoliko zatreba. Milica je divan prijatelj i kolega.

Zasto si napravio toliku pauzu u karijeri i nisi snimao nista novo?

- Nakon prekinutog ugovora sa “ Grand produkcijom” krenuo sam intezivno da radim sa koleginicom Danijelom Vranić. U tom periodu usled velikog obima posla, nisam uspeo da se posvetim radu na novim pesmama. Nakon toga je usledio mirniji porodičan život kao i korona koja je sve usporila. Sada sam spreman da se posvetim novim pesmama, publici i da dam svoj maximum.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.