NAŠ GLUMAC PROGOVORIO O SAMOUBISTVU OVDE DEVOJKE: Bila je devojka za primer, ali nije mogla da pobedi JEDNO
Đorđe Mišina, Foto: Espreso

tuga

NAŠ GLUMAC PROGOVORIO O SAMOUBISTVU OVDE DEVOJKE: Bila je devojka za primer, ali nije mogla da pobedi JEDNO

Izneo je potresnu priču.

Objavljeno:

Glumac Đorđe Mišina uspešno gradi svoju glumačku karijeru.

Bio je u prilici da sarađuje sa brojnim glumcima, među kojim je i Branka Katić, a jednom prilikom za medije je o njoj ovako govorio.

„Branka je postavila taj teren kao stariji kolega, da ti kao mlađi, ne treba da budeš uplašen. ‘Đole, dođi, da prođemo scenu’, ‘Šta misliš o ovome?’… Na moje iznenađenje je bila otvorena na predlog mlađeg, ti misliš: ‘Ko sam ja da predlažem Branki Katić?’, ali ona ne razmišlja tako. Njena cela poenta je da scena bude bolja. Imaš vetar u leđa, zagrle te, pitaju te kako si, da li si izdržao snimanje.“

Glumac je svoju popularnost iskoristio i da govori o problemima mladih ljudi, te je tako izneo potresnu priču njegove pokojne školske drugarice.

„Imao sam iskustvo da drugarica sa kojom sam odrastao i išao u školu, je skočila sa Pančevačkog mosta. Pamtili smo je kao veselu, nasmejanu, srećnu, zabavnu osobu. Jedno jutro se budim i shvatam da Milice više nema. Gledaš nekoga ko je pozitivan, najbolji đak u školi, ima momka, a onda posle kada odmotaš film oko njenog života i shvataš da neko nije uspeo da pobedi neki mrak u kojem se našao. Žao mi je što se ljudi osećaju bespomoćno“, istakao je glumac u potkastu „Tutor up“.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.