PRELEPE VESTI U DOMU MAŠANA LEKIĆA: Žena VAN SEBE od sreće, OVO je povod za slavlje
Mašan Lekić, Foto: Promo

čestitke pljušte!

PRELEPE VESTI U DOMU MAŠANA LEKIĆA: Žena VAN SEBE od sreće, OVO je povod za slavlje

Ćerka Mašana Lekića danas je zvezda društvenih mreža

Objavljeno:

Nedugo nakon razvoda Mašana Lekića i njegove tadašnje supruge Mirjane sa kojom ima ćerku Miu do kojeg je došlo 2020. godine, nova ljubav ušla je u život voditelja i dala mu potpuno novu dimenziju, a ubrzo je usledila još jedna lepa vest, da u porodični gnezdo koje je svio sa izabranicom Kristinom Nikolić stiže pojačanje.

Dolazak prinove, malene Zoi koja je svet ugledala pre dve godine, bilo je nešto najlepše što je u tom trenutku moglo da se desi zaljubljenom paru, a koliko radosti je u njihov dom unela ćerka Mašana Lekića, često smo u prilici da vidimo putem njegovih objava na "Instagramu".

Mašan Lekić slavi sa porodicom ćerkin rođendan
Mašan Lekić slavi sa porodicom ćerkin rođendanfoto: Instagram printscreen/masanlekicofficial

Posvećeni otac ne krije ponos i rado objavljuje fotografije na kojima je u društvu svojih naslednica, a budući da je danas poseban dan za slavlje, mlađa ćerka Mašana Lekića postala je zvezda društvenih mreža.

Naime, drugi rođendan malene Zoi, bio je predivan povod za brojne čestitke koje su se nizale na profilu uspešnog novinara i njegove lepše polovine i nema ko nije prokomentarisao da je devojčica neodoljiva, pravi slatkiš kao i da zrači poesbnom energijom i veselim duhom.

Mašan Lekić proslavio rođendan sa ćerkom
Mašan Lekić proslavio rođendan sa ćerkomfoto: Instagram printscreen/masanlekicofficial

Presrećni i preponosni roditelji proslavili su ovaj bitan datum intimno, u krugu porodice uz nezaobilaznu tortu sa imenom slavljenice, svećicama i prelepom dekoracijom od mnoštvo šarenih balona, međutim ne sumnjamo da će ovim lepim povodom biti upriličena i gala proslava kao što je to slučaj bio pre godinu dana kada su oni organizovali veliku žurku u prisustvovu brojnih prijatelja i kolega sa javne scene.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.