LEPA BRENA KONAČNO OBELODANILA ISTINU O BOBI: Obratila je javnosti PODUŽIM PISMOM, sve je jasno kao dan
Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

priznala

LEPA BRENA KONAČNO OBELODANILA ISTINU O BOBI: Obratila je javnosti PODUŽIM PISMOM, sve je jasno kao dan

Da je ljubav godinama samo očvrsnula u njihovom slučaju otkrila je pevačica nedavno

Objavljeno: 11:03h

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića još otkako je 1987. godine sklopljen važi za jedan od onih koji bi svaki par samo poželeti mogao i pored raznih spekulacija koje su i uobičajene kada su tako slavne ličnosti kao oni u pitanju.

Da je ljubav godinama samo očvrsnula u njihovom slučaju otkrila je pevačica nedavno kada je povodom Dana zaljubljenih svojim pratiocima otkrila da je i dalje ludo zaljubljena u svog supruga, te ih podsetila šta znači ljubav.

– Kada su dvoje ljudi svesni da ne mogu i ne smeju da menjaju drugog, ali da uvek mogu da pomognu drugom da nađe snagu da napreduje i bude bolji, onda dolazi do rasta. Rast u dvoje, kao pojedinac, ali i kao par. Tada se dešava da volite drugu osobu onakva kakva jeste, a prihvatite sebe onakvim kakav jeste. Zaista je istina da je podrška u životu veoma važna, da te neko voli baš takvog kakav jesi. Istina je da vam sigurnost pruža utočište – napisala je Brena ove emotivne reči na svom Instagramu i dodala:

Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme bili smo jedno drugome dom, sigurno mesto gde možemo da dođemo takvi kakvi jesmo i gde nas niko ne dovodi u pitanje. Ljubav je veća kada se deli, vodite računa jedni o drugima, verujte sebi da verujete drugima, poštujte i brinete jedni o drugima. Svaki dan – napisala je balkanska diva čiji su se navodni emotivni partneri povremeno javljali medijima, ali to na brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića očito nikada nije uticalo, te su oni i danas po mišljenju mnogih partneri iz snova.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.