"SKOČILA JE SA MOSTA, NIJE USPELA DA PREŽIVI": Naš glumac POTRESAO JAVNOST
Foto: Espreso

tuga

"SKOČILA JE SA MOSTA, NIJE USPELA DA PREŽIVI": Naš glumac POTRESAO JAVNOST

Đorđe je tim povodom gostovao u jednom domaćem potkastu, gde je govorio i o svom životu, ali i tragediji svoje dobre drugarice koja je izvršila samoubistvo

Objavljeno:

Glumca Đorđa Mišinu gledaoci su zavoleli u ulozi Filipa Antonijevića u seriji "Klinč".

Đorđe je krenuo da se bavi glumom još u sredjoj školi, a brzo su krenuli i prvi uspesi. Ipak, uloga buntovnog i nesnađenog Filipa u seriji "Klinč", mu je donela do sada najveću popularnost.

Đorđe je tim povodom gostovao u jednom domaćem potkastu, gde je govorio i o svom životu, ali i tragediji svoje dobre drugarice koja je izvršila samoubistvo.

- Imao sam iskustvo da drugarica sa kojom sam odrastao i išao u školu, je skočila sa Pančevačkog mosta. Pamtili smo je kao veselu, nasmejanu, srećnu, zabavnu osobu. Jedno jutro se budim i shvatam da Milice više nema. Gledaš nekoga ko je pozitivan, najbolji đak u školi, ima momka, a onda posle kada odmotaš film oko njeng života i shvataš da neko nije uspeo da pobedi neki mrak u kojem se našao. Žao mi je što se ljudi osećaju bespomoćno - istakao je glumac u potkastu "Tutor up".

Đorđe Mišina
foto: Espreso

Da podsetimo, Mišina je za "Blic" komentarisao i svoju saradnju sa koleginicom Brankom Katić.

– Branka je postavila taj teren kao stariji kolega, da ti kao mlađi, ne treba da budeš uplašen. “Đole, dođi, da prođemo scenu”, “Šta misliš o ovome?”... Na moje iznenađenje je bila otvorena na predlog mlađeg, ti misliš: “Ko sam ja da predlažem Branki Katić?”, ali ona ne razmišlja tako. Njena cela poenta je da scena bude bolja. Imaš vetar u leđa, zagrle te, pitaju te kako si, da li si izdržao snimanje – iskren je Mišina tada.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.