SVI ZNATE BJELINU ŽENU, A MALO KO SE SEĆA SA KIM SU GA POVEZIVALI: Odnos sa OVOM GLUMICOM je ostao MISTERIJA
Maja i Dragan, Foto: Marina Lopičić

ko bi rekao?

SVI ZNATE BJELINU ŽENU, A MALO KO SE SEĆA SA KIM SU GA POVEZIVALI: Odnos sa OVOM GLUMICOM je ostao MISTERIJA

Vezu su otpočeli devedesetih godina.

Objavljeno: 09:23h

Nije brak Dragana i Maje Bjelogrlić jedini o kojem se piše. Brojni poznati parovi koji su svoju vezu ozvaničili pred matičarem interesuju javnost, ipak čini se da reditelj i bivša manekenka u tom pogledu imaju vodeću poziciju.

Emotivnu vezu otpočeli su devedesetih godina. Upoznali su se prilikom snimanja reklame za nameštaj kada su im se energije prepoznale, a malo je bilo potrebno da shvate da su jedno za drugo.

Maja i Bjela
Maja i Bjelafoto: Stefan Jokić

Zabavljali su se kratko, a potom 1996. godine venčali.

Glumac je manekenku upoznao u jeku svoje najveće popularnosti, kada se širom Balkana emitovala serija "Bolji život" u kojoj je on tumačio jedan od glavnih llikova Slobodana Bobu Popadića.

S obzirom da je Draganov junak bio ludo zaljubljen u junakinju, koju je igrala njegova kolegnica Snežana Savić prvobitno se dosta tih dana pisalo o privatnom odnosu dvoje kolega. Tek kada je Bjela obelodanio romansu sa Majom, nagađanja o njegovoj ljubavi sa Savićevom su prekinuta i sve pomenuto palo je u vodu, piše Story.

Tek kada je Bjela obelodanio romansu sa Majom, nagađanja o njegovoj ljubavi sa Savićevom
Tek kada je Bjela obelodanio romansu sa Majom, nagađanja o njegovoj ljubavi sa Savićevomfoto: PRINTSCREEN/RTS

Istina je bila i danas je samo jedna i to da je Bjelogrlić oduvek, izuzetno cenio Snežanu. Među njima osim poštovanja i kolegijalnog odnosa ničega više nije bilo, a njena fotografija osvanula nedavno na njegovom Facebook profilu mođda čak i najbolje svedoči obostranom uvažavanju nakon toliko godina.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.