NAKON VELIKOG SKANDALA POZIRA SA DEČKOM: Srpska pevačica BACILA U REBUS naciju
Dušica Grabović, Foto: Silver

iznenadila

NAKON VELIKOG SKANDALA POZIRA SA DEČKOM: Srpska pevačica BACILA U REBUS naciju

Pevačica Dušica Grabović čestitala pratiocima Dan zaljubljenih uz sliku mišićavog partnera

Objavljeno: 08:19h

Pevačicu Dušicu Grabović domaća publika je upoznala u rijaliti programu Farma koji se emitovao na Pink televiziji i tokom koje je, prve večeri, imala vruću akciju sa voditeljem Filipom Đukićem.

Dušica je nakon izlaska sa Farme u medijima bila zastupljena zbog posla, sve do prošle godine kada je optužena da je organizovala devojke za "zabavu za odrasle", što je ona oštro demantovala gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije.

Tom prilikom se oglasila i povodom "kataloga devojaka" koji je osvanuo u medijima, a sada je se na njenom Instagramu oglasila lepim povodom.

Pevačica je na ovoj društvenoj mreži objavila sliku s partnerom - stoje na plaži, zapravo on stoji i drži pevačicu koja ga ljubi za zadnjicu. Pored slike je napisala:

"Želim vam da ispunite sve svoje želje sa onima koje volite, da precrtate sve brige i oprostite onima koji su vam ih zadali, da izvučete najbolje i najlepše iz sebe i voljenih osoba, da bezuslovno volite i da vam ljubav bude uzvraćena i da vam srce bude puno nežnih osećanja i dobrih ljudi".

Na društvenim mrežama su aktuelne i izazovne slike Dušice Grabović u bikinijima:

1 / 7 Foto: Silver

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.