ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOLIKO DEJAN DRAGOJEVIĆ IMA GODINA: Tako MLAD, a već RAZVEDEN
Dejan Dragojević, Foto: © ATA Images

OTKRIVENO

ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOLIKO DEJAN DRAGOJEVIĆ IMA GODINA: Tako MLAD, a već RAZVEDEN

Dejan se u sudu pojavio u duksu sa natpisom: "Karma je kučka".

Objavljeno:

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije.

Dejan se u sudu pojavio u duksu sa natpisom: "Karma je kučka".

- Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je doneoodluku - rekla je Dragojević za Blic.

Dejan srećan nakon razvoda
Dejan srećan nakon razvodafoto: Printscreen Instagram/dejaandragojevic

Dejan je po izlasku iz Zadruge otkrio i kako je protekao prvi dan u Veterniku i susret sa bakom Rozalijom, o kojoj je stalno pričao tokom učešća u "Zadruzi 5".

- Dan u Veterniku mi je protekao top. Nisam spavao od adrenalina. Otvarao sam sve sobe i police po kući. Imaju moje stare stvari, pa sam se raznežio. Baba ništa, uželela se, plače, sestra isto tako. Okupila se cela porodica, spojili smo se. Kad sam video da sedimo svi u kući, mama, David, sestra, to mi je najjači efekat. Tad sam zaplakao - rekao je Dejan tada.

Dejan Dragojević je rođen 1996. godine
Dejan Dragojević je rođen 1996. godinefoto: © ATA Images

Inače, Dejana Dragojevića je publika prvi put upoznala u rijalitiju "Parovi", gde je i ušao na Dalilin zahtev, kada ga je pozvala da joj se pridruži i ubrzo su ušli u ljubavni odnos. Od tada su redovno skandalima punili domaće i regionalne tabloide.

Dejan Dragojević je rođen 1996. godine (27 godine) u Novom Sadu. Odrastao je sa majkom Biljanom i ocem Goranom, te starijim bratom Davidom i sestrom Suzanom u Veterniku. Dobar deo javnosti je osudio Daliliino ponašanje i stao na Dejanovu stranu, što je rezultiralo njegovim trijumfom na kraju svega.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.