"NISAM IZNENAĐEN!" Boris na Dori nije bodrio Let 3 već ovu pevačicu: Evo šta kaže o predstavnicima Hrvatske
Boris Subotić, Foto: Privatna arhiva

saznalo se

"NISAM IZNENAĐEN!" Boris na Dori nije bodrio Let 3 već ovu pevačicu: Evo šta kaže o predstavnicima Hrvatske

Iskreno za Espreso!

Objavljeno:

Boris Subotić se ove godine takmiči na "Pesmi za "Evroviziju" i želja mu je da kao predstavnik Srbije pesmu "Nedostupan" izvede u Liverpulu na "Evroviziji".

Proteklog vikenda Hrvatska je izabrala svog predstavnika na najvećem muzičkom festivalu u Evropi, a Boris je uživo ispratio kako je izgledao ovogodišnji festival "Dora".

Baš zato što je imao prilike uživo da gleda i sluša i nastup pobedničke grupe na festivalu "Let 3", mi smo želeli da čujemo stav našeg pevača o pesmi "Mama ŠČ", koju će pomenuti bend izvesti u Liverpulu.

Boris Subotić
foto: Privatna arhiva

– Iskreno, nisam iznenađen odabirom predstavnika, iako nije nešto što je blisko mom muzičkom uksuu. Definitivno su skrenuli pažnju na sebe. Mislim da to može i na samom festivalu da se izdvoji - otkrio je Boris za Espreso šta misli o nastupu grupe "Let 3".

Inače, Boris je u "Dori" bio podrška Hani Mašić, koja se takmičila na hrvatskom izboru za predstavnika za "Evroviziju". Tačnije, on je autor pesme "Nesreća" sa kojom Hana takmičila na festivalu u Hrvatskoj.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.