POLICIJA PREKINULA NASTUP ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica pevala na proslavi, a onda se DESILA RACIJA, evo zbog ČEGA
Aleksandra Prijović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU, ČOVEČE

POLICIJA PREKINULA NASTUP ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica pevala na proslavi, a onda se DESILA RACIJA, evo zbog ČEGA

Kako su preneli hrvatski mediji iz neslužbenih izvora, policija je tragala za osobom za kojom je poternicu raspisao NCB Interpol Zagreb,

Objavljeno:

Policija je upala na proslavu 34. rođendana mis univerzuma Hrvatske i manekenke, Barbare Ljiljak u jednoj konobi, gde je nastupala pevačica Aleksandra Prijović.

Splitska policija je nije iznela detalje, ali su rekli da nije utvrđeno nijedno kazneno delo.

- U konkretnom slučaju radi se o operativnom postupanju policije na terenu koje ne možemo komentarisati niti iznositi detalje. Tom prilikom nije utvrđeno postojanje elemenata prekršaja ili kaznenog dela o kojima bi izvestili javnost - kratko je saopšteno iz policije.

Aleksandra Prijović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako su preneli hrvatski mediji iz neslužbenih izvora, policija je tragala za osobom za kojom je poternicu raspisao NCB Interpol Zagreb, koja je navodno povezana sa akterkom ove priče i koja se traži zbog zbog kaznenog dela prevare. Navodno se ta osoba skriva u BiH, a policiji je stigla dojava da je prisutna na rođendanu. Po saopštenju policije tražena osoba nije zatečena u konobi.

Zanimljivo je da je i na prošlogodišnjoj proslavi rođendana iste misice interventna policija imala posla, ali u Zagrebu. Ispred restorana bio je parkiran skupoceni porše, a registarske tablice bile su sakrivene ispod bele tkanine. Barbaru i prijateljice je tada zabavljao pevač Saša Matić. Zna se da je porše tada bio parkiran na nepropisnom mestu, a i registarske tablice nisu bile vidljive.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreslo/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.