VODITELJ RTS-A OTKRIO ŠTA MISLI O VERI: Podelio je naciju, EVO šta kaže
Vera, Foto: RTS Privatna arhiva

zanimljivo

VODITELJ RTS-A OTKRIO ŠTA MISLI O VERI: Podelio je naciju, EVO šta kaže

Ovako on gleda na glavnu junakinju popularne serije.

Objavljeno:

Zahvaljujući prvo filmu, pa seriji, sada je daleko više ljudi upoznato sa likom i delom Vere Pešić, koja je u vreme Drugog svetskog rata radila za obaveštajne službe i tada je prolazila kroz brojna profesionalna i privatna iskušenja.

Voditelj RTS-a Stefan Popović ne krije u izjavi za Espreso da mu se sviđa kako se glavna glumica u ovoj seriji Jovana Stojiljković snašla u ulozi Vere.

– Jako dobar utisak jer je Jovana Stojiljković jedna od mojih najomiljenijih glumica. Mislim da je jako zanimljiva uloga, koja ima više dimenzija i mislim da je odlična uloga, ne samo kao ženska uloga, već za bilo kog glumca i glumicu - rekao je Popović za naš portal.

1 / 2 Foto: Espreso

Mi u seriji gledamo kako se posao Vere u tajnim službama preklapa sa njenim privatnim životom, pa čak i sa njenim emocijama. Ali je često ona u nemilosti emocija, posvesivnosti i strasti moćnika iz tog vremena. Pitali smo Stefana da li bi, da se neki muškarac našao na Verinom mestu, suočio sa mnogo manje osuda i da li smo kao društvo uvek lakši u osudi žena nego muškaraca.

– Ne bih se usudio da kažem kako bi neki muškarac prošao, ali generalno da mislim da mi ljudi, gde god da smo na svetu, mnogo osuđujemo. Ja uvek idem od toga da ne znam šta bih ja radio da sam u istoj poziciji, da sam u tom vremenu, da su iste pretnje... Tako da ne mogu da osuđujem, ali volim da vidim u nekoj seriji kako neko drugi reaguje i koje su njihove odluke i zato mi je drago da postoji ovakva serija i ovakva priča - rekao nam je voditelj RTS-a.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.