NATAŠA BEKVALAC REŠILA DA SVE ISPRIČA: "Ja sam alkoholičarka"
Foto: Stefan Stojanović

otvoreno o svemu

NATAŠA BEKVALAC REŠILA DA SVE ISPRIČA: "Ja sam alkoholičarka"

Inače, cigarete nisu jedini porok koji se vezivao za Bekvalčevu, jer je svako malo uhvate sa časom alkoholnog pića. - piše tabloid SVET

Objavljeno:

Muzička zvezda Nataša Bekvalac često otvoreno priča o životnim temama i nema problem da potpuno ogoli dušu u javnosti.

- Pored borbe sa kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, je borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru - priznala je Nataša Bekvalac, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice - tvrdi tabloid SVET.

Inače, cigarete nisu jedini porok koji se vezivao za Bekvalčevu, jer je svako malo uhvate sa časom alkoholnog pića. - piše tabloid SVET.

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem, jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak - kaže Nataša, koja uz pomoć svog terapeuta polako, ali sigurno, svoj život dovodi u red. - prenosi tabloid SVET.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

- U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije, ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisci, a ja planiram da još dugo ostanem zdrava - rekla je pevačica. - tvrdi tabloid SVET.

(Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.