JELENA KARLEUŠA SE HITNO OBRATILI NACIJI: DESILA SE KRAĐA u sve upletena DROGA, a tu su i PREPISKE
Jelena, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

JELENA KARLEUŠA SE HITNO OBRATILI NACIJI: DESILA SE KRAĐA u sve upletena DROGA, a tu su i PREPISKE

Sada se Jelena ponovo oglasila na svom Instagram profilu.

Objavljeno: 10:44h

Vest o iznenadnoj smrti tekstopisca Milana Laće Radulovića potresla je domaću javnost, tada se od Laće oprostila i pop zvezda Jelena Karleuša, koja je objavila poslednju poruku od Laće koju joj je poslao iz Izraela, gde je i pronađen mrtav.

- Predlažem viđenje kada se vratim iz Izraela, ti i ja, bez okolnih elemenata. Takođe, izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i majku - piše u poruci koju je sin pokojne Marine Tucaković poslao Karleuši.

Izvinjenje se desilo zato što je nekoliko nedelja pre Izraela Laća uradio stvar koja je šokirala srpsku javnost. Naime, tada je sin pokojne Marine iznenada objavio tekste pesme koju je napisao, a koja je navodno trebalo da se nađe na novom albumu Jelene Karleuše te je odmah i započeo rat između njih dvoje.

Milan Laća Radulović, Jelena Karleuša
foto: ata images/antonio ahel, Stefan Stojanović

Sada se Jelena ponovo oglasila na svom Instagram profilu i otkrila nove detalje.

"Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Radulović Laća. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu UNAPRED platila. Nažalost, Laća je u poslednjoj fazi života, imao veliki životni problem a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. Lia sam mu nova nesebično davala sto moji saradnici mogu da potvrde. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavijivanjem tih tekstova što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao-što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja ponavljam UREDNO kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, MOJE plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac IAKO JE ZNAO DA IH JE NAPISAO ZA MENE, NA MOJE KOMPOZICIJE I DA JE ZA TO ISPLAĆEN U CELOSTI. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je i ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021. godine. Pesma se zove "Koka". Zbog informacije da je Laća uradio sta je uradio, ta pesma je skinute sa albuma i zamenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su stale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se "sačuvao" i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta "Koka", ja ga u sledećem storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik...", napisala je Karleuša u svojoj objavi!

Obaveštenje Jelene Karleuše
Obaveštenje Jelene Karleušefoto: Instagram/karleusastar

Inače, folk zvezda Dara Bubamara najavila je novi mega hit, kojim će obradovati fanove za samo nekoliko dana. Pesma se zove Koka roka, a pervačica je objavila i jedan stih:

- Ova koka gudru ne voli, ćute svi dok ona govori, ko sme njoj da odgovori, KOKA ROKA - poručila je Dara.

Za tekst pesme su bili zaduženi Milan Laća Radulović i Ljiljana Jorgovanović, to je Dara i potvrdila.

Jelena je sada i objavila tekst cele pesme:

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.