SNIMALI SANJU MARINKOVIĆ DOK UŽIVA NA TELU OPASNOG MACANA: Izgleda kao MILION DOLARA, vidi se da je DOSTA MLAĐI
Foto: Damir Dervišagić

lepotica i zver

SNIMALI SANJU MARINKOVIĆ DOK UŽIVA NA TELU OPASNOG MACANA: Izgleda kao MILION DOLARA, vidi se da je DOSTA MLAĐI

Na ovu konstataciju kolege, Marinkovićeva je ostala nema, čime je, smatrali su mnogi, potvrdila postojanje ljubavi u svom životu

Objavljeno:

Da je novi dečko Sanje Marinković ušao u život voditeljke doznalo se pre par meseci a nakon izjave jednog njenog kolege u toku emisije "Magazin in".

Naime, Milan Milošević spomenuo je da Sanja zrači neverovatnom energijom, da izgleda zanosno kako je izgledala dok je bila zaljubljena u prethodnog emotivnog partnera. Na ovu konstataciju kolege, Marinkovićeva je ostala nema, čime je, smatrali su mnogi, potvrdila postojanje ljubavi u svom životu.

Od toga trena pisalo se i raspravljalo na temu njenog emotivnog života, nažalost na pitanje ko je novi dečko Sanje Marinković još uvek mediji nisu pronašli odgovor.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/instagram/milosh.jovanovic

Mada se još uvek sa sigurnošću ne zna ko je zaslužan za Sanjin osmeh, jedno je sigurno uloga majke voditeljku itekako oplemenjuje i čini da bude jaka, sigurna u sebe i ponosna, što takođe doprinosi sjaju u očima i osmehu prepunom ljubavi. - piše Stori.

Ona je sada usnimljena dok uživa na telu ( ramenu) njenog prijatelja koji izgleda kao milion dolara i jasno se vidi da je mlađi od nje.

Nadamo se da će ovo prijateljstvo dugo trajati.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Stori)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.