KARLEUŠA SE JASNO I GLASNO OBRAČUNALA! Progovorila i OBAVESTILA NACIJU, STARLETA GLAVNA META
Karleuša, Foto: Nemanja Nikolić

svađa

KARLEUŠA SE JASNO I GLASNO OBRAČUNALA! Progovorila i OBAVESTILA NACIJU, STARLETA GLAVNA META

Na društvenim mrežama se pisalo da je "Karleuša iskopirala Staniju" zbog čega je sada pevačica oštro reagovala i pritom potkačila novosadsku starletu.

Objavljeno: 11:49h

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se našla u centru pažnje medija zbog navodnog "sukoba" sa starletom i rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević jer ju je blokirala na Instagramu.

Ubrzo je na Stanijinom nalogu na ovoj društvenoj mreži osvanula serija fotografija u srebrnom korsetu i pantalonama, koje je potom ponela i Jelena Karleuša i to objavila na svom Instagramu. Na društvenim mrežama se pisalo da je "Karleuša iskopirala Staniju" zbog čega je sada pevačica oštro reagovala i pritom potkačila novosadsku starletu.

"Ja sam zaštitno lice Fashion Nova brenda sa kojim imam sponzorski ugovor. Znači, ja sam debelo plaćena kako bih promovisala njihove modele. Ovaj brend radi sa najvećim svetskim zvezdama koje takođe imaju sponzorske ugovore i to je u svetu najnormalnija stvar", napisala je Jelena, a onda se osvrnula na "rijaliti likove" zbog čega su pratioci u komentarima pisali da "misli na Staniju".

JK je ljuta zbog poređenja
JK je ljuta zbog poređenjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Povezivanje sa rijaliti likovima koji privatno kupuju ove modele kod nas - mene stvarno ne interesuje i nema ama baš nikakve veze ni sa mnom ni sa pomenutim brendom. Dalje, mediji koji objavljuju koga sam blokirala na Instagramu takve informacije dobijaju od direktno blokiranih osoba zarad malo medijske pažnje. To opet nema dodirne tačke sa mnom", napisala je Jelena.

Pogledajte zbog čega je nastala pometnja na društvenim mrežama:

Odnosno...

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.