SIMON NAPOKON PROGOVORIO ŠTA SE DESILO! Došao sam u stan posle njenih poruka, a onda je ONA POČELA... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI!

SIMON NAPOKON PROGOVORIO ŠTA SE DESILO! Došao sam u stan posle njenih poruka, a onda je ONA POČELA... (VIDEO)

Bivši dečko srpske sportistkinje više nije želeo da ćuti, pa je otkrio sve o sukobu sa Milicom Dabović
Objavljeno:

Proteklih dana domaća javnost bruji o bivšoj košarkašici Milici Dabović i njenom bivšem dečku Šimetu Šikliću Simonu, kojeg je optužila za fizičko nasilje. On najpre nije želeo da se oglašava, a onda je odlučio da u "Premijeri" otkrije svoju stranu priče.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Samo želim da kažem, da sve to što je dotična iznela nije ni približno istini - započeo je Simon svoje izlaganje i otkrio da se MIlica iznervirala kada je u dnevnoj štampi videla njegove fotografije sa Sorajom Vučelić.

foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

- Nisu još ni izašle novine, nju su već zivkali i pitali kako to komentariše. Rekao sam joj: "Nisi tako reagovala kada je bila ispred tebe". Ona je bila metar od nje na Sajmu venčanja, ja sam je pozdravio, svi su me slikali. Ne, ona je meni rekla: "Ti mene varaš sa njom!". Kako te sad varam, a onda te nisam varao?! - kaže Simon.

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

On dodaje da je došao u njen stan kako bi raščistili stvari i tada je došlo do fizičkog kontakta među njima.

- Došao sam u stan nakon njenih celodnevnih poruka. Stigao sam tamo i krenuo je taj verbalni obračun i onda je na kraju to eskaliralo u grebanje, udaranje po meni. I, onda ona ima obraza da pokaže onu jednu štraftu, gde sam je odgurnuo od sebe - kaže Šiklić i dodaje da se boksom bavi 17 godina pa, kada bi nekoga stvarno udario, povrede bi bile daleko veće od onih koje Milica ima.

U novinama se moglo pročitati da Dabovićeva od svog bivšeg dečka potražuje sto hiljada evra, međutim, Simon ističe da Milica taj novac nikada nije ni imala.

foto: Kurir

- Ona nije videla pedeset, sto hiljada evra na televiziji, a kamoli uživo i da ih ima uopšte kod sebe. To su nebuloze, svi znaju šta sam joj poklonio, kupio. Ona mene nije izbacila iz stana jer ja imam svoj stan - ističe Šiklić i dodaje da su neistiniti navodi da se drogirao. Ipak, razume zbog čega mu se bivša devojka tako ponaša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.