Najveći ŠVERCERI na srpskoj estradi: Droga, pljuge, roba iz Segedina? NE, NE - oni imaju mnogo ozbiljnije poslove! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić, Dado Đilas

dobro ih znate

Najveći ŠVERCERI na srpskoj estradi: Droga, pljuge, roba iz Segedina? NE, NE - oni imaju mnogo ozbiljnije poslove! (FOTO)

Naši slavni šverceri ne prodaju cigarete ili robu iz Mađarske po buvljacima ili pijacama, već se bave znatno ozbiljnijim poslovima
Objavljeno: 22:34h

Bivši dečko Milice Dabović

Veza između naše poznate košarkašice i nekadašnjeg rukometaša Šimeta Šiklića Simona, koji je igrao u nekoliko hrvatskih klubova, završena je pre tri dana kada je Milica plasirala priču da je Simon pretukao i potkradao već duže vreme.

Međutim, upravo sa tom pričom Simon se lansirao na naslovne strane žute štampe i postao jedna od glavnih tema svih šou biz strana. Pre ovoga niko živi nije čuo za njega i njegov biznis u Francuskoj, a o sportskoj karijeri i da ne govorimo.

foto: Kurir

Bivši dečko Tamare Đurić

Kada je pre dve godine tokom ulasku u “Farmu” starleta rekla da ima dečka i da radi kao sekretarica u ruskoj firmi – Đurićka nije lagala.

Njen tadašnji dečko bio je Dejan Palić, stariji je od nje skoro tri decenije, rođen je u Smederevskoj Palanci, biznismen sa poslom u Rusiji. Sitna riba nepoznata u svetu biznisa, ali koga sada nakon veze sa starletom svi dobro znamo pod nadimkom Makarona.

foto: Dragan Kadić

Ali, sada dolazimo i do naših švercera koji su se i sami malo iscimali za popularnost...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.