Najveći ŠVERCERI na srpskoj estradi: Droga, pljuge, roba iz Segedina? NE, NE - oni imaju mnogo ozbiljnije poslove! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić, Dado Đilas

dobro ih znate

Najveći ŠVERCERI na srpskoj estradi: Droga, pljuge, roba iz Segedina? NE, NE - oni imaju mnogo ozbiljnije poslove! (FOTO)

Naši slavni šverceri ne prodaju cigarete ili robu iz Mađarske po buvljacima ili pijacama, već se bave znatno ozbiljnijim poslovima
Objavljeno: 22:34h

Ne oni ne diluju drogu niti švercuju bokseve cigareta na Kaleniću, već su se neko vreme "švercovali" uz svoje jače/slabije polovine i na taj način se ugurali na estradu i stekli popularnost.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Postali su poznati zahvaljujući srodstvu ili bliskosti sa stvarno poznatim osobama, mada da ne poreterujemo, možda ali samo možda, bi se neki od njih proslavili u svakom slučaju zahvaljujući svojim talentima ili radu.

Bilo kako bilo, njihove veze sa poznatima sigurno su im u velikoj meri pomogle da se lansiraju na zvezdano nebo i steknu slavu.

Bivši muž Goce Tržan

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan i nekadašnji učesnik „Farme“ i „Parova“ stigao je verovatno i do rijalitija zahvaljujući tome što je bio u braku sa Gocom. Mada da budemo iskreni, njihov burni razvod je mnogo zaslužniji za to što svi znamo njegovo ime.

Razvlačili su se godinama po medijima, blatili jedno drugo na sva usta, optuživali za skandale i prevare, a sve to rezultiralo je Ivanovom "poznatošću".

Podsetimo, Tržanova sa Marinkovićem ima devetogodišnju ćerku Lenu, a sada je u braku sa Rašom Novakovićem.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Espreso ilustracija

Bivši muž Leontine Vukomanović

Kantautorka je pre nekoliko godina stavila je tačku na emotivnu vezu sa muzičarem Filipom Patom, sa kojim ima šestogodišnju ćerku Luciju.

Nakon dve i po godine idiličnog braka, Leontina i njen suprug i kolega odlučili su da se razvedu, a pričalo se da je razlazu kumovalo to što su do pevačice dospele priče da je muž vara.

Poznata pevačica, kompozitor i tekstopisac i tada mladi neiskusni violinista upoznali su se na takmičenju bendova „Battle of the bands“ u jednom beogradskom klubu. Leontina je bila predsednica žirija, dok se Filip takmičio sa svojim bendom. Venčali su se u septembru 2009, posle samo tri meseca zabavljanja, ali Filipu je to donelo godine i godine popularnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.