CECA OTKRILA TAJNU ČUVANU 24 GODINE: Evo koliko je ZAISTA PLATILA pesmu BEOGRAD! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ne verujemo!

CECA OTKRILA TAJNU ČUVANU 24 GODINE: Evo koliko je ZAISTA PLATILA pesmu BEOGRAD! (FOTO)

Ceca Ražnatović odlučila je da reši sve nedoumice o najvećim hitovima iz svoje bogate karijere
Objavljeno:

U intervjuu za Kurir Stars najveća balkanska zvezda objasnila je da li je tačno da je pevala prateći vokal misici Dajani i kumi Viki Miljković, ko je na njenim albumima to isto radio, da li je od koleginica maznula hitove „Vazduh koji dišem“ i „Da li to ljubav pravi od nas slabiće“...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, pričalo se da je pesma „Da li to ljubav pravi od nas slabiće“ napisana za Jami, ali Ceca je rešila da glasinama stane na put.

foto: Dragan Kadić

- Pričaju sve i svašta, a nikad me niko nije pitao šta je istina. Marina je rasprodavala taj album, a pošto sam ja uvek bila njen ekskluzivac, ponudili su mi da izaberem jer je pesma „Slabići“ rađena za mene. Pošto smo imali balade na tom albumu, stavili smo „Slabiće“ za sledeći album, u međuvremenu, radila je i album za Jami i ta pesma završi kod nje na albumu. Kad su oni rasprodavali pesme, dali su mi da odaberem šta želim da skinem s albuma i ja sam sa tog CD izabrala „Fatalnu ljubav“ i „Slabiće“. Mira je tada uzela pesmu „Ljubavnici“ - ispričala je Ražnatovićeva i usput nas sve šokirala otkrivši nam kakva priča se krije iza hita Beograd.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.