UDOVICA ELVISA PRISLIJA NAPRAVILA SKANDAL: Tvrdi da je TESTAMENT POKOJNICE NEVAŽEĆI, iza svega stoji TAJNI PLAN?
Prisila Prisli, Foto: Profimedia

drama

UDOVICA ELVISA PRISLIJA NAPRAVILA SKANDAL: Tvrdi da je TESTAMENT POKOJNICE NEVAŽEĆI, iza svega stoji TAJNI PLAN?

Prema sudskim dokumentima, Liza Mari je 2010. godine imenovala svoju majku Prisilu i bivšeg poslovnog menadžera Berija Sigela kao suvlasnike svog imanja, kako tokom svog života, tako i u slučaju njene smrti.

Objavljeno:

Udovica Elvisa Prislija, Prisila Prisli, osporila je testament njihove pokojne ćerke, tvrdeći da je amandman kojim bi se ona uklonila kao poverenik nevažeći, pokazuju sudski dokumenti.

Liza Mari Prisli iznenada je umrla u Los Anđelesu ranije ovog meseca od srčanog zastoja u 54. godini. Prema sudskim dokumentima, Liza Mari je 2010. godine imenovala svoju majku Prisilu i bivšeg poslovnog menadžera Berija Sigela kao suvlasnike svog imanja, kako tokom svog života, tako i u slučaju njene smrti.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Izgleda da je Liza Mari izmenila taj plan 2016. kako bi ih uklonila i proglasila da bi njena starija deca Rajli i Benjamin Keou trebalo da naslede poverenje u slučaju njene smrti. Prema prošlonedeljnom podnesku njenog advokata, Prisila Prisli je "otkrila" promene tek nakon što joj je ćerka umrla 12. januara.

„Navodni amandman“ trebalo bi da bude proglašen nevažećim jer nikada nije uručen Prisli tokom života njene ćerke, pogrešno je napisano Prisilino ime, a potpis Lize Mari „izgleda da nije u skladu“ sa njenim uobičajenim potpisom, navodi AFP.

Peticija, podneta prošlog četvrtka, poziva viši sud u Los Anđelesu da proglasi amandman nevažećim i da se izvrši prethodna verzija testamenta. Finansijski ulozi u budućoj sudskoj borbi oko nasledstva Lize Mari bili bi veliki. Liza Mari je bila Elvisovo jedino dete. Prethodno je kontrolisala Elvis Preslei Enterprises, iako je 2005. godine prodala većinu akcija kompanije privatnoj investicijskoj kompaniji.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Zadržala je kontrolu nad Grejslendom, imanjem koje je posedovao njen otac i gde je pronađen onesvešćen u avgustu 1977. Njen sin Benjamin Keough umro je samoubistvom 2020. godine, a njena najstarija ćerka Rajli Kio (33) je glumica koja se pojavila u filmu "Mad Mak: Furi Road".

Lizu Mari su takođe preživele ćerke bliznakinje tinejdžerke Harper i Finli. Oni će zajedno naslediti Grejslend sa Rajlijem, rekao je za magazin "People" predstavnik vile u Tenesiju.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Amz/ st)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.