NJEGA JE KRILA DVE GODINE! Bivši dečko Slavice Ćukteraš bratanac je našeg slavnog fudbalera i isti njen sadašnji suprug! (FOTO)
Foto: instagram/slavica.cukteras

opasan frajer

NJEGA JE KRILA DVE GODINE! Bivši dečko Slavice Ćukteraš bratanac je našeg slavnog fudbalera i isti njen sadašnji suprug! (FOTO)

Slavica Ćukteraš i njen bivši dečko Stefan Tanasković bili su u emotivnoj vezi dve godine i sve vreme se krili od javnosti
Objavljeno: 12:05h

Slavica je u oktobru prošle godine dobila prvo dete sa dečkom, golmanom Vladom Avramovim.

Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju pre više od tri godine. Pevačica je prošlog marta saznala da čeka bebu, zbog čega se povukla iz šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, malo ko zna da je pre šest godina, folk pevačica bila je u emotivnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem, bratancem fudbalera Mitra Mrkele.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi dve godine, a pevačica je uspešno krila od javnosti da je srećna i zaljubljena dok ih nisu uslikali u jednom kafiću.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, ubrzo posle toga, njih dvoje su raskinuli, a Slavica je počela da se zabavlja sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, za koga mnogi tvrde da liči na Stefana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.