DA LI JE MOGUĆE OVO? Stan Dragane Kosjerine kao DOM neke UMETNICE, morate videti kako ga je UREDILA
Dragana Kosjerina, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

DA LI JE MOGUĆE OVO? Stan Dragane Kosjerine kao DOM neke UMETNICE, morate videti kako ga je UREDILA

Životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom.

Objavljeno:

Voditeljka živi u prelepom stanu sa svojim partnerom.. Par uživa u ljubavi svakoga dana, o čemu svedoče i zajedničke fotografije koje s vremena na vreme objavljuju na društvenim mrežama.

Dragana Kosjerina u srećnoj je vezi sa Bojanom Perduvom sa kojim i živi u stanu koji je namešten po njihovom ukusu.

Ako je verovati fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom.

Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzimaju knjige. Mnogo knjiga. Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu.

- Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistam davno pročitane knjige pa u tim rečima nađem novu inspiraciju – otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima.

Stan je pun je prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila.

Kada nije na radnom mestu, u studiju, gde je uvek elegantno odevena, Dragana jedva čeka da „uskoči“ u omiljeni kućni stajling: udobne trenerke, široke džempere ili odeću u kojoj može opušteno da radi vežbe u dnevnoj sobi, na mekom tepihu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.