NADA IZ "IGRE SUDBINE" NAZVALA JOVANU JEREMIĆ IDIOTOM: Okačila njen snimak pa je javno ISMEJALA, baš je SPUSTILA
Foto: Printscreen/instagram/igra sudbine, Printscreen/instagram/milicamilosevic

oštro

NADA IZ "IGRE SUDBINE" NAZVALA JOVANU JEREMIĆ IDIOTOM: Okačila njen snimak pa je javno ISMEJALA, baš je SPUSTILA

Među prvim javnim ličnostima oglasio se popularni pevač, Slobodan Sloba Radanović koji je žestoko napao voditeljku

Objavljeno:

Jovana Jeremić, ponovo je izazvala pažnju javnosti u svojoj emisiji "Jutarnji program" kada je na sebi svojstven način iznela stav o ljudima sa Kosova i Metohije.

Kako je navela, ona smatra da su ljudi sa Kosova prodali svoju zemlju i da su došli u Beograd da glume kako su jadni, kao i da to govori iz iskustva jer se susrela sa takvim ljudima tokom svog fakultetskog školovanja.

- Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš - istakla je Pinkova voditeljka i dodala:

- To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: "jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono...", svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim.

Sloba Radanović
foto: Printscreen/instagram/slobaradanovic

Među prvim javnim ličnostima oglasio se popularni pevač, Slobodan Sloba Radanović koji je žestoko napao voditeljku, a ubrzo nakon njega oglasila se i poznata glumica iz serije "Igra sudbina", Milica Tomašević.

Ona je osudila Jovanu, napisavši u svojoj objavi na Instagramu da nema razuma kao i da joj nema ni pomoći od Boga.

- Jovana Jeremić, postoji jedan roman, zove se "Idiot", i postojao je jedan čovek koji se zvao Fjodor Mihajlović Dostojevski. E taj veliki čovek je u tom romanu napisao jednu veliku istinu koja glasi: " Kad Bog hoće nekoga da kazni, on mu najpre razum oduzme" - napisala je slavna glumica pa dodala:

Milica Milošević
foto: Printscreen/instagram/igra sudbine, Printscreen/instagram/milicamilosevic

- Žao mi je što nikada nećeš moći da shvatiš suštinu napisanog, a kada je već tako, neka te bar sreća prati kad razuma nemaš, tebi ni od Boga pomoći nema - završila je Milica.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.