PROBUDIO SE PORED SUPRUGE KOJA SE PREDOZIRALA! JEZIVA TRAGEDIJA OBELEŽILA PEVAČA: Bio u depresiji pa PRIZNAO
Goran Bare, Foto: Youtube printscreen/RTL

nije mu lako

PROBUDIO SE PORED SUPRUGE KOJA SE PREDOZIRALA! JEZIVA TRAGEDIJA OBELEŽILA PEVAČA: Bio u depresiji pa PRIZNAO

Život ga nije mazio

Objavljeno:

Rođen pre 57 godina u siromaštvu, hrvatski muzičark, frontmen grupe "Majke", Goran Bare, znao je da oduvek da je muzika njegov životni put.

Poslednje dve godine Goran Bare živi dosta povučeno, iako je ranijih godina imao vrlo turbulentan život.

Kako kaže Goran za svojih 40-ak godina karijere svašta je doživeo, ali gubitak supruge s kojom je bio dve godine u braku mu je bio najteži period u životu. Posle toga su mu lekari ustanovili i maničnu depresiju.

- Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio slom živaca. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako uništilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare, prenosi Večernji.hr.

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak, ali čuju se redovno i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta.

Tokom korona virusa doživeo je totalni pad, kada su mu svi nastupi bili otkazani. Kako je tada za hrvatske medije naveo prijatelji su mu priskočili u pomoć.

- Snaći ću se ja već nekako. Pomogne mi i moja izdavačka kuća kad je baš gadno, a uskoče mi i prijatelji. Biće kako bude - rekao je tada za "24sata.hr".

Podsetimo, Bare je nedavno ispričao da je period karantina proveo radeći na novom albumu, ali mu je odlaganje koncerata stvorilo veliki problem.

- Voleo bih da me neko zaposli, ako je nekom potreban di-džej na radiju ili kopač krompira… Ili prodavac, ja imam položen trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije. Ako je nekom potreban radnik, neka me nazove - poručio je Goran u intervjuu za tamošnji Exkluziv.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.