DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA RENOVIRANI DVORAC U BEČU: Na sve strane samo SUVI LUKSUZ (VIDEO)
Toni Bijelić i Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić

predivno

DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA RENOVIRANI DVORAC U BEČU: Na sve strane samo SUVI LUKSUZ (VIDEO)

Dom pevačice predivno je renoviran.

Objavljeno: 13:07h

Pored blistave karijere i mnogobrojnih hitova, Dragana Mirković najponosnija je na svoju porodicu, supruga Tonija Bijelića, sina Marka i ćerku Manulelu.

Porodica je svoj mir pronašla nadomak Beča, u velelepnom zamku Ebenfurt koji vredi čitavo bogatstvo, a retke fotografije unutrašnjosti ove luksuzne nekretnine imali smo prilike da vidimo pred novogodišnje praznike kada je pevačica putem društvenih mreža pokazala savršenu dekoraciju.

Dom pevačice ovih dana sija posebnim sjajem i u njemu vlada posebna atmosfera, a da pored glamura, dvorac odiše toplinom i isijava iskrenom ljubavlju imali smo prilike da se uverimo gledajući fotografije i snimke koje je povodom 55. rođendana ona objavljivala na Instagramu.

Među brojnim objavama jedna je privukla izuzetnu pažnju i otkrila još po koji detalj iz Draganinog raskošnog dvorca.

Naime, poznato je da ovo zdanje ima poseban kulturno-istorijski značaj. Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo jeste da je u zamku živela Marija Tereza, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu, te iz tog razloga pevačica nije želela da ga u potpunosti renovira, međutim deo velelepne vile u kojoj žive, Dragana i njen suprug odlučili su da preurede uz pomoć stručnjaka i prilagode svojim potrebama.

Budući da insistiraju na autentičnosti, ostavili su arhitektonske detalje koji su dom Dragane Mirković, tačnije dvorac krasili i pre renoviranja, kao što su na primer veliki prozori sa sedalnim delom.

Enterijer dvorca Dragana i Toni su zajedno osmislili, poseban akcenat je na belim i bež tonovima koji unutrašnjosti daju prefinjenu notu, a posebnu pažnju privlače antički motivi, unikatni predmeti i komadi nameštaja kao i lusteri ukrašeni Svarovski kristalima.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će uskoro biti otvoren za posetioce. Zamak poseduje i posebnu prostoriju u kojoj se nalaze sve nagrade koje je pevačica stekla tokom karijere, a tu su i pokloni koje je dobijala od svojih fanova.

Renovirani dom Dragane Mirković u kojem je ona pronašla svoj mir, iako ima poseban kulturno-istorijski značaj, može se reći prava je oaza luksuza i bajkovito zdanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.