VIRUS RAZORIO SRPSKU ESTRADU: Prvo su VOJAŽ I NATAŠA ZAVRŠILI NA INFUZIJI, a onda se PROŠIRILO DALJE - UZNEMIRUJUĆE
Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

foto

VIRUS RAZORIO SRPSKU ESTRADU: Prvo su VOJAŽ I NATAŠA ZAVRŠILI NA INFUZIJI, a onda se PROŠIRILO DALJE - UZNEMIRUJUĆE

Sada se oglasila se još jedna njihova koleginica, koja ima istu muku.

Objavljeno:

Estradni virus sve je jači, a poznate ličnosti apeluju na svoje pratioce da se čuvaju. Stalno se pojavljuju vesti o zvezdama koje su završile na infuziji, što je jako zabrinulo pratioce.

Nakon što je pevačica Nataša Bekvalac završila u bolnici zbog bolesti i virusa koji ju je slomio, te je priključena non-stop na infuziju, slično je prošao i mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž. Sada se oglasila se još jedna njihova koleginica, koja ima istu muku.

Vojaž
foto: Printscreen/Instagram/voyage.mp3

Naime, na društvenoj mreži Instagram Tina Ivanović objavila je stori, na kom je pokazala da joj temperatura prelazi 38, zbog čega je izuzetno zabrinuta.

Pored Tine i Nataše, i druge njihove kolege su u debelom problemu sa zdravljem, o čemu smo pisali prethodnih dana.

- Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo virusčina, svaka kost me neizdrživo bolim ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa... Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone - napisala je Nataša na Instagramu.

Vojaž
foto: Printscreen/instagram/vojaz

Pevačica Stanojka Bodiroža Ćana takođe prolazi kroz težak period u životu zbog virusa koji ju je uhvatio.

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajm i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli. Nemojte čekati da prođe samo na nogama. idite odmah kod lekara. Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana - poručila je pevačica.

Iste simptomi kao kod Ćane i Nataše slomili su i Vojaža, zbog čega je odmah krenuo sa infuzijama.

Fanovi su jako zabrinuti zbog čitave situacije te se pitaju ko će od poznatih ličnosti sledeći postati "žrtva" opasnog virusa.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.