VODITELJKA PINKA U PROBLEMU! Jovana Jeremić ostala BEZ PARA zbog OVOGA?
Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

oglasila se

VODITELJKA PINKA U PROBLEMU! Jovana Jeremić ostala BEZ PARA zbog OVOGA?

Jovana se bacila na sređivanje svog novog životnog prostora u kojem će živeti sa ćerkicom Leom.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić kupila je stan na Dorćolu koji je platila 200.000 evra.

Jovana je naime za 54 kvadratna metra dala ogroman novac, te sada navodno nema novca za renoviranje pa još ne može da se useli sa naslednicom Leom u njihov novi dom.

- Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka - počinje izvor..

Jovana je celu ušteđevinu potrošila na kupovinu stana
Jovana je celu ušteđevinu potrošila na kupovinu stanafoto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

- Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju. Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila - završava izvor.

Jovana je potvrdila da planira da uredi stan na kompenzaciju jer je svu ušteđevinu dala za nekretninu koju je nedavno pazarila u centru Beograda.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremićfoto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

- To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte - rekla je Jovana..

- Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilija - bez zadrške je rekla Jeremićeva za Alo.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.