NEKI PLAČU, NEKI SU JE KRITIKOVALI! Žestoke reakcije zbog objave Milice Milše, pljušte komentari
Milica i Zorica sinoć, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

NEKI PLAČU, NEKI SU JE KRITIKOVALI! Žestoke reakcije zbog objave Milice Milše, pljušte komentari

– Ta serija je završena priča. Mi uskoro pičinjemo da snimamo novu - poručila je Milica.

Objavljeno: 13:13h

Serija "Igra sudbine" proteklog vikenda ostala je bez Ade Kanački, koju je u oko 600 epizoda glumica Milica Milša. U seriji tuguje za Adom, a tuguju i gledaoci. Naime, na društvenim mrežama su brojni komentari onih koje je rastužila Adina smrt.

Ipak, glumica Milica Milša nema razloga da tuguje, jer je ove nedelje dobila priznanje na dodeli nagrada "Balkan Awards". Tačnije, i Danica Ristovski i Milica, koje su obe odlučile da više ne budu deo "Igre sudbine", dobile su priznanja, a nasmejane Milša i Danica su ove lepe vesti podelile i na društvenim mrežama.

U komentarima ispod objave mnogo je pozitivnih komentara na Miličin račun i mnogima je žao što ona više neće biti deo popularne serije.

– Ništa bez dve dive u seriji "Igra sudbine"...žao mi je...veliki pozdrav za dve divne glumice - glasi jedan od komentara ispod fotografije.

Međutim, među brojnim komentarima našao se i onaj u kome jedan gledalac "Igre sudbine" poručuje Danici i Milici da više neće biti popularne ako se ne vrate u seriju. Na ovaj komentar reagovala je glumica.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ta serija je završena priča. Mi uskoro pičinjemo da snimamo novu - poručila je Milica.

Da podsetimo da ćemo i Danicu i Milicu uskoro gledati u novoj seriji koja će se emitovati na "Pinku". Za tu seriju scenario piše Miličin suprug Žarko Jokanović, koji je bio scenarista serije "Igra sudbine". Milica i on su u istom trenutku odlučili da stave tačku na saradnju sa produkcijom koja je odgovorna za snimanje serije "Igra sudbine".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.