GLUMAC LJUBI 30 GODINA MLAĐU LEPOTICU: Milena je sada proslavila 37. ROĐENDAN, a evo i kako BOMBASTIČNO IZGLEDA
Frano Lasić, Foto: Dragana Udovičić

prelepo

GLUMAC LJUBI 30 GODINA MLAĐU LEPOTICU: Milena je sada proslavila 37. ROĐENDAN, a evo i kako BOMBASTIČNO IZGLEDA

Važe za jedan od najlepših parova.

Objavljeno:

Glumac Frano Lasić već sedam godina je u skladnom braku sa 30 godina mlađom suprugom Milenom, sa kojom je 2020. godine dobio sina Nikolasa.

Njihova veza od samog početka bila je pod budnim okom javnosti zbog velike razlike u godinama, međutim, njima to nikada nije smetalo.

Par uživa u svakom zajedničkom trenutku, a Milena često objavljuje fotografije i pokazuje svojim pratiocima kako provodi dane.

Ona je sada na svom Instagramu podelila fotografiju sa svog 37. rođendana na kojima blista od sreće.

- Juče mi je bio 37. rođendan, kad pre? Godine lete, nisam više dete - napisala je ona, dok su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

– Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumevanje, ali i pokoju sedu, no sa godinama čovek treba da se “sprijatelji” i uživa koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo, jer život je jedan i trebamo ga ceniti – pričao je Frano.

– Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.