OVA LEPOTICA JE NEKADA BILA MUŠKO: Hapšena je zbog prostitucije, a ovo je istina o njenoj DAVNOJ PROŠLOSTI
Kristina Ferari, Foto: Printscreen/ Pink TV

AUUUU

OVA LEPOTICA JE NEKADA BILA MUŠKO: Hapšena je zbog prostitucije, a ovo je istina o njenoj DAVNOJ PROŠLOSTI

Žarko je želela da bude žensko i sa doktorima je navodno često pričala o operaciji pola.

Objavljeno:

Skandalozna Kristina Ferari, koja je već tri puta hapšena zbog prostitucije, navodno se nekada zvala Milan.

Ona je iz rodnog Zaječara svojevremeno došla za Beograd i tu joj je prvi posao bio u trafici u blizini Urgentnog centra. Žarko je želela da bude žensko i sa doktorima je navodno često pričala o operaciji pola.

- Tada Milana, a sada Kristinu, upoznao sam dok je radila u trafici. Bila je uvek srdačna i lepo raspoložena. Davno je to bilo, ali pošto je rođena kao muško, tada se zvala Milan i mi smo je nekad u šali zvali Milanka. Nije se ljutila, naprotiv, govorila je da će jednog dana promeniti pol, ali da će uzeti popularno ime, a ne starinsko. Stvarno je tako i bilo. Bar kako sam iz medija pročitao. Ona je često dolazila u Urgentni centar i razgovarala s lekarima o promeni pola. Mislim da su joj neki lekari savetima pomogli da dođe do cilja. I tada kada je radila kao prodavačica iliti prodavac u trafici, uvek je bila ljubazna i nežna, tako da joj je priroda da više bude žensko nego muško. Imala je i samopouzdanje i nikad nije delovalo da nešto može da je poljulja - navodi izvor "Kurira".

Kristina Ferari je pre bila Milan
Kristina Ferari je pre bila Milanfoto: Printscreen/ Pink TV

Kristina Ferari se godinama u javnosti predstavlja kao transrodna osoba, koja se zalaže za legalizaciju prostitucije u Srbiji, šokirajući mnoge. Otvoreno je pričala da se najstarijim zanatom bavi 17 godina i tri puta je bila hapšena - jednom prilikom čak u svom domu. Tada je plaćala novčanu kaznu, koja iznosi od 50.000 do 150.000 dinara.

Kristina Ferari je promenila pol
Kristina Ferari je promenila polfoto: Printscreen/ Pink TV

- Bavim se se*s-radom, to ne podrazumeva samo se*s-usluge, tu bude i masaža, nekad neko želi samo određenu uslugu ili želi da razgovara, sve to uključuje paket-tretman, ne podrazumeva se samo jedno - kazala je jednom prilikom, prenosi gorepomenut medij, a baveći se najstarijim zanatom izgradila je, kako ističe, kuću od 100.000 evra, što je naišlo na veliku osudu u javnosti. Na ulazu u njen dom sve dočekuje ploča sa citatima iz jevanđelja po Jovanu, Mateju i poslanice Korinćanima, kao i kovčeg u koji svako može da ubaci novčanu pomoć za ljude sa Kosova i Metohije, o čemu se nedavno naširoko pričalo.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.