DRUGOM MUŽU UZELA SVU IMOVINU: On je uvukao u KOCKU, svi detalji BURNOG života Lepe Lukić
Lepa Lukić, Foto: Dragan Kadić

Zanimljivo

DRUGOM MUŽU UZELA SVU IMOVINU: On je uvukao u KOCKU, svi detalji BURNOG života Lepe Lukić

Pevačica iza sebe ima tri braka.

Objavljeno:

Lepa Lukić odrasla je sa majkom u velikom siromaštvu, a oca je izgubila sa dve i po godine, kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Lepa je odmalena volela muziku, a jedan od idola bila joj je pevačica Nada Mamula.

Kao devojčica je išla na razna muzička takmičnja, na kojima je pobeđivala. Pevačica je uvek imala podršku majke, ali stariji brat Ratko je bio protiv taga da se njegova sestra bavi muzikom.

Lepa Lukić
Lepa Lukićfoto: Damir Dervišagić

Lukićeva je pevala na berbi grožđa u Aleksandrovcu kada ju je zapazio kompozitor Petar Tanasijević i tom prilikom ponudio joj pesmu „Od izvora dva putića“.

Lepava je potom potpisala ugovor sa produkcijskom kućom PGP RTB. Pevačici je tom prilikom bio obezbeđen stan koji je trebalo da otplati od prodaje ploča. Ona je za samo godinu dana uspela da isplati svoj stan.

Lepa Lukić na početku karijere
Lepa Lukić na početku karijerefoto: prentscreen/youtube/Ljubo Domanovic

Iako je u devetoj decenije redovno nastupa, a bila je i deo rijaliti programa.

Lepa ima tri braka iza sebe i često ističe da je u veze ulazila iz ljubavi, a jednom prilikom je rekla da je izgled bio presudan za to ko će joj se svideti.

„Izgled, izgled. I da bude dobar čovek. U kući nisam dala da osete da sam Lepa Lukić. To sam bila za publiku, a za partnera sam bila skromna. Nisu se usuđivali niti tražili da im ugađam. Voleli su me. Ako se nešto poremeti, ja kidam i idem dalje. Nikoga nisam ugrozila, uzimala muževe koji su oženjeni, pa da ih razvodim. Nije me zanimao čovek koji ima ženu jer neću da delim nikoga – bude sa mnom, pa ide kući kod žene. Šta će mi taj? Ako ga voliš, hoćeš ga za sebe“, rekla je Lukićeva jednom prilikom za medije.

Lepa Lukić iza sebe ima tri braka
Lepa Lukić iza sebe ima tri brakafoto: Dragan Kadić

Ona je zadržala prezime prvog muža Tome, kao i lošu naviku, strast prema kockanju. Takođe, njen prvi suprug nije želeo da se ona bavi pevanjem, a nakon sedam godina braka došlo je do razvoda.

Estradni menadžer, Vladimir Perović, bio je drugi Lepin suprug, a njihov brak takođe je trajao sedam godina. Perović je tvrdio da je pevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odela.

Milana Milanovića upoznala je u Kanadi 1999. godine, a godinu dana kasnije se udala za njega. Lepa je sa njim bila u braku do 2019. godine.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.