SVI ZNAMO ČUVENOG KURIRA IZ SREĆNIH LJUDI: Nikada ne biste POGODILI ko su NJEGOVI SINOVI, baš POZNATI GLUMCI
Tomislav Trifunović scena iz serije "Srećni ljudi", Foto: Printskrin/RTS

KO BI REKAO

SVI ZNAMO ČUVENOG KURIRA IZ SREĆNIH LJUDI: Nikada ne biste POGODILI ko su NJEGOVI SINOVI, baš POZNATI GLUMCI

Glumac Tomislav Trifunović danas ima 75 godine i dalje se aktivno bavi glumom.

Objavljeno:

Svi oni koji su gledali seriju "Srećni ljudi" sigurno se sećaju lika kurira Đoka, koji je često navraćao u jezičko odeljenje, ali i kod upravnika Paligorića (kojeg je glumio Miša Janketić).

Nema ko se ne seća scene kada je kurira Đoku, kojeg je glumio Tomislav Trifunović, upravnik Paligorić nudio konstantno sokom i kafom.

Lola iz filma "Munje" se nakon snimanja povukla iz sveta glume - danas se bavi drugim poslom, a način na koji je dobila ovu ulogu se dešava jednom u životu

Tomislav Trifunović u seriji 'Srećni ljudi'
Tomislav Trifunović u seriji "Srećni ljudi"foto: Printskrin/RTS

Glumac Tomislav Trifunović danas ima 75 godine i dalje se aktivno bavi glumom. Ono što je malo ko znao jeste da je on otac glumaca Sergeja i Branislava Trifunovića.

Sergej na društvenim mrežama neretko objavljuje njegove fotografije, a sa svadbe brata Branislava postavio je selfi sa ocem i majkom.

Tomislav Trifunović dok je glumio u seriji 'Srećni ljudi'
Tomislav Trifunović dok je glumio u seriji "Srećni ljudi"foto: Printskrin/RTS

Tomislava smo u skorije vreme mogli da gledamo u Nemanjićima, Dug moru, Koreni... Tomislav je prve pozorišne uloge odigrao u Narodnom pozorištu u Kruševcu, a zatim u užičkom pozorištu.

Zanimljivo je da Tomislav glumi i u ostvarenju Kad porastem biću kengur, neprevaziđen film koji generacija iznova i iznova gledaju, a on se tamo ostvario u ulozi Bracinog oca, odnosno, Sergej i Tomislav u kultnom flimu igraju oca i sina.

Inače, Banetova i Sergejeva majka, Slobodanka Trifunović, takođe je u mladosti bila talentovana glumica koja je posvetila svoj život porodici i deci i odrekla se svoje karijere.

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića - našalila se Slobodanka jednom prilikom.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.