VODITELJKU PRVE OBOŽAVATE DA GLEDATE, A MALO KO ZNA KAKVE MUKE IMA: Odrekla se i IZLAZAKA zbog OVOGA
Sara Anđelković, Foto: Privatna arhiva

espreso saznaje

VODITELJKU PRVE OBOŽAVATE DA GLEDATE, A MALO KO ZNA KAKVE MUKE IMA: Odrekla se i IZLAZAKA zbog OVOGA

Priznaje da je perfekcionista

Objavljeno:

Atraktivna Sara Anđelković gledaocima "Prve" u ranim jutarnjim satima saopštava vremensku prognozu.

Dok drugi spavaju, ova voditeljka se uveliko sprema za posao, pa nas je zanimalo koliko joj teško pada da se budi nekoliko sati posle ponoći, a sve kako bi bila spremna za posao.

– Rano ustajanje zaista ima i svoje privilegije. Kada sam počela da radim mislila sam da se nikada neću navići na ustajanje u 4 ujutru, često i ranije, ali onda sam odlučila da promenim svoj način gledanja na to, shvatila da sam privilegovana jer imam vremena za sve svoje aktivnosti u toku dana i zaista mi ne pada više teško. Volim svoj posao i mislim da me to najviše pokreće.

Sara Anđelković
foto: Privatna arhiva

Da li ti se nekada dešavalo da se uspavaš pred emisiju i kako se "vadiš" iz takvih situacija?

– Perfekcionista sam i kada je posao u pitanju mnogo sam odgovorna. Nikada mi se nije desilo da se uspavam ili zakasnim, uvek se pripremim dan ranije za emisiju, sve imam pripremljeno i odgovorno pristupam svojim obavezama. Dobra organizacija sve rešava.

Imaš li vremena za noćni život s obzirom na to da često ustaješ rano zbog emisije?

– Moram da priznam da od kada radim moji izlasci i noćni život svedeni su na minimum. Retko gde me možete videti u provodu, izlazak uveče i jutarnji program se nikako ne uklapaju, probala sam. Moji prijatelji razumeju moju posvećenost poslu, što mi mnogo olakšava, ne moram da im se pravdam i ispadam “baba” u društvu, iako imam 23 godine.

Sara Anđelković
foto: Privatna arhiva

Imaš li neke rituale kada ustaneš za snimanje emisija kako bi delovala dovoljno skoncentrisano i nasmejano gledaocima koji te prate?

– Što se rituala tiče, jedina pomoć i prava i iskrena ljubav mi je kafa. Bez nje ujutru ne mogu, a trenutno i tražim načine da povratim energiju jer zbog posla često kasno legnem, malo spavam i rano ustajem. To se na ekranu ne vidi, ali i te kako se oseti. A vodim se i onim - što se mora nije teško. Volela bih da ljudi shvate da su oni vlasnici svojih života , da niko ne može da donese promenu i poboljšanje sem njih samih i da kako gledaju na stvari u životu tako im i bude. Ja sam odlučila da na sve gledam pozitivno i zaista, život se menja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.