MILAN STANKOVIĆ O TOME DA LI JE GEJ: Pomenuo PROZIVANJA koja trpi celog života zbog OVOGA
Milan Stanković, Foto: Damir Dervišagić

objasnio

MILAN STANKOVIĆ O TOME DA LI JE GEJ: Pomenuo PROZIVANJA koja trpi celog života zbog OVOGA

Pevač Milan Stanković ponovo se našao u centru skandala nakon što su njegove fotografije osvanula na popularnoj aplikaciji među gej populacijom.

Objavljeno:

Milan Stanković je od samog početka svoje karijere privlačio veliku pažnju javnosti, kako zbog svog talenta, tako i zbog harizme, ali i veze sa koleginicom Radom Manojlović.

U jeku popularnosti odlučio je da se povuče sa estrade i promeni život iz korena, pa se posvetio veri, a u poslednje vreme nismo imali prilike da ga viđamo.

Iz sebi znanih razloga Milan dugo već ne nastupa, nije aktivan na javnoj sceni koja mu, po svemu sudeći, ni ne fali, budući da je mir i sreću našao u pravoslavlju.

Iako se više puta nagađalo o Milanovoj seksualnoj orijentaciji, on je jednom prilikom progovorio na ovu temu.

"Nikada me nisu muvali muškarci, ne znam zbog čega je takva situacija. Ne smeta mi kada me u Srbiji prozivaju da sam metroseksualac. Ne znam zašto bi neko imao potrebu da me proziva zbog toga, svi smo različiti", rekao je pevač svojevrremeno i dodao:

"Kada sam se pojavio, bio sam drugačiji pevač. Veče pred audiciju sam se ofarbao u plavo i dan danas sam u tom fazonu. Mislim da ne postoji niko ko se može uporediti sa mnom, tako da je to moj cilj, a svaka velika ideja košta".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.