RAZVOD MU TEŠKO PADA: Žika PLAKAO usred emisije, nije izdržao više i PUK'O je
Foto: prentscreen/youtube/ Nikad nije kasno

tuga živa

RAZVOD MU TEŠKO PADA: Žika PLAKAO usred emisije, nije izdržao više i PUK'O je

Žika Jakšić, koji je nedavno potvrdio da se razvodi, nije mogao da obuzda emocije na snimanju emisije "Nikad nije kasno", pa je u jednom trenutku zaplakao pred kamerama
Objavljeno: 10:07h

Podsetimo, on je trenutno u centru pažnje medija zbog razvoda od 24 godine mlađe pevačice Dajane Jakšić, sa kojom ima sina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon brojnih spekulacija o bračnoj krizi, Dajana je nedavno promenila prezime na Instagramu u devojačko Paunović, a potom su zajedno izdali zajedničko saopštenje u kojem su objasnili šta je dovelo do razvoda.

foto: Damir Dervišagić

- Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednicki odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema... da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili.

- Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, na žalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin ce ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizlaze. Unapred zahvalni... - piše u saopštenju, sada već bivšeg, poznatog para.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.