MOKA SLAVNIĆ POSLAO HITNO PISMO ZVEZDANU IZ BOLNICE: Kada je to video ODMAH GA POKAZAO U KAMERU
Foto: YOUTUBE/ZADRUGA OFFCIAL / SCREENSHOT

svi su čekali

MOKA SLAVNIĆ POSLAO HITNO PISMO ZVEZDANU IZ BOLNICE: Kada je to video ODMAH GA POKAZAO U KAMERU

"Poklon nije bitan, mi Slavnići se ne foliramo, nikad nismo. Je*i ga, na njega sam"

Objavljeno: 23:06h

Učesnici "Zadruge" za Božić dobili su čestitke od svojih najmilijih, a Zvezdanu Slavniću stiglo je pismo od oca Moke Slavnića.

Moka se iz bolnice obratio svom sinu i spomenuo njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, sa kojom je Zvezdan prevario suprugu Anu.

"Mislim da ti je ovo dovoljno", rekao joj je Zvezdan i dao Anđeli čestitku, a nakon što ju je pročitala, Anđela nije krila oduševljenje i rekla mu je da ne može da veruje, na šta joj je poručio:

"Poklon nije bitan, mi Slavnići se ne foliramo, nikad nismo. Je*i ga, na njega sam".

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

"Maki, srećan Božić tebi i Anđeli, kao i ostalim zadugarima. Ja sam još uvek u bolnici, pa te preklinjem da kuliraš i uživaš u vezi koju imaš. To će mi biti poklon od tebe. Čuvaj malu i samo, ponavljam, samo se njoj poveravaj. Voli te tvoj Maki", napisao je Moka svom sinu u čestitci, a ona je poručila da jedva čeka da ga upozna. Ipak, ostala je praznih ruku za svoju čestitku, jer joj porodica ništa nije poslala..

"Ja bih da se zahvalim, takođe, Zvezdanovom ocu, čika Moki Slavniću. Veliko poštovanje što te napisali ovakvu čestitku, podržali nešu vezu i videli da mu ja želim najbolje u ovoj kući. Drago mi je i radujem se da vas upoznam. Trudićemo se da opravdamo vaše poverenje, pogotovo ja. Nadam se da ćete uskoro da izađete iz bolnice i hvala na svemu", poručila je Zvezdanova devojka Anđela.

Inače, nedavno su otkriveni detalji Zvezdanovog ubistva.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.