MILJANA KULIĆ ODLUČILA DA NAPUSTI PORODICU: Odlazi na SUD SA MARIJOM, neće biti u NIŠU, gledaoci FRAPIRANI
Foto: ATA IMAGES, BETA/SAŠA ĐORĐEVIĆ

drama

MILJANA KULIĆ ODLUČILA DA NAPUSTI PORODICU: Odlazi na SUD SA MARIJOM, neće biti u NIŠU, gledaoci FRAPIRANI

Ne, nego da će te čekati ključ, a ne otac i sestre jer dolaziš na jedan dan - rekla je Marija

Objavljeno: 17:43h

Emisija "Gledanje snimaka" sa Ivanom Šopić je u toku, a Miljana Kulić komentarisala je prethodni video-klip i izlaganje Marije Kulić.

Miljana je odlučila da napusti porodicu i stavi tačku na Marijino starateljstvo nad njenim detetom, a priča će dobiti epilog na sudu.

Ja sam menjala školu, bila sam odličan đak, a ona za sve hoće da me optuži, pa čak i za njenu i tatinu bolesst, da ja osećam grižu savest, da plačem i da zato ne budem sa Zolom. Da kažem da me en zanima slagala bih, da kažem da me preterano zanima, od sinoć ne. Ni kući neću da idem jer sam čula da su mi zaključana vrata - rekla je Miljana.

Ne, nego da će te čekati ključ, a ne otac i sestre jer dolaziš na jedan dan - rekla je Marija.

Uzeću svoje dete, izboriću se preko uticajnih ljudi, a ne preko centra za socijalni rad jer sam dala starateljstvo dok sam u rijalitiju. Neka se osećaju spokojno kad odem. Ja što pričam kući, pričam i na televiziji. Dečko moje sestre meni ni ne treba da bude lep, što na um, to na drum. I mene vređaju kad pričaju da je Zola zmija, svinja, kockar, anrkoman. Zola je slučajno pitao mamu da li je tata njen prvi partner, ja o bivšima mogu tri dana i tri noći da pričam. Posle rijalitija nećud a idem kući i ako ne budem bila sa Zolom. Sve moje neka spale i bace, a novac neka mi se dostavi posle rijalitija - rekla je Miljana.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.