HRVATSKI PEVAČ SE SKINUO I POKAZAO GOLOTINJU: Sve bi POŽELELE poklončić kad ga vide maskiranog u HOT DEDA MRAZA
Antonio Krištofić maskiran u Deda Mraza, Foto: Instagram printscreen/antoniokristoficofficial

seksi

HRVATSKI PEVAČ SE SKINUO I POKAZAO GOLOTINJU: Sve bi POŽELELE poklončić kad ga vide maskiranog u HOT DEDA MRAZA

Koja može da mu odoli?

Objavljeno:

Antonio Krištofić, mladi hrvatski pevač svoje pratioce nedavno je počastio atraktivnim fotografijama prerušivši se u Deda Mraza.

Vredno je trenirao kako bi doveo telo do savršenstva. Konačno je došao trenutak da pokaže rezultate mnogobrojnim pratiocima na Instagramu.

Ovim fotografijama je posebno oduševio djevojke, koje ne prestaju da mu pišu komplimente i hvale ga.

1 / 5 Foto: Concepthouse

Pevač ne krije prazničnu euforiju, a mnogi kažu da izgleda nikad bolje.

Pored nastupa koje ima zakazane mesecima unapred, Antonio je na svom Instagramu otkrio da u februaru stižu nove pesme te da će sledeća godina biti prepuna muzičkih iznenađenja. Šuška se da pevač vredno radi sa vrhunskim producentima jer na manje od visokog kvaliteta ne pristaje.

Podsetimo, ovog mladića iz Opatije svim srcem su podržale i brojne pevačke veličine, u čimu prednjači pokojni Oliver Dragojević koji ga je na jednoj manifestaciji pratio na klaviru, iskazujući tim gestom da ga na neki način smatra svojim dostojnim naslednikom.

Antonio je i u “Zvezdama Granda” odbio da peva narodnu muziku, te su njegov repertoar činili uglavnom pevači kao što su Toni Cetinski, Goran Karan i Mišo Kovač.

- Istina je da sam u Hrvatskoj već stekao određenu popularnost, ali želeo sam da proširim svoju publiku. Osim toga, želeo sam i da razbijem predrasude koje ljudi u Hrvatskoj imaju o “Zvezdama Granda” – istakao je Krištofić tada za Grand Online, aludirajući na to da se spomenuto muzičko takmičenje uglavnom vezuje za turbo folk.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.