PRVI PUT DA VIDIMO ĆERKICU NIKOLE JOKIĆA: Prekinula tati intervju, preslatka je VIDEO
Nikola i Natalija Jokić, Foto: Instagram/jokic.natalija

emotivno

PRVI PUT DA VIDIMO ĆERKICU NIKOLE JOKIĆA: Prekinula tati intervju, preslatka je VIDEO

Ćerka Nikole Jokića tatin je najveći trofej

Objavljeno:

Nikola Jokić, dvostruki osvajač MVP nagrade i prema mišljenju mnogobrojnih navijača najbolji Evropljanin ikada u NBA, sa samo 27 godina postao je prava košarkaška legenda, a pored neverovatnih uspeha na terenu on je i te kako ispunjen i na privatnom planu za šta može zahvaliti supruzi Nataliji koja mu je pored toga što mu je najveći oslonac i podrška, podarila najvredniji i najslađi trofej, malenu Ognjenu.

Nikola i Natalija zaljubili su se još pre deset godina, kada Jokićeva velika karijera nije bila ni nagoveštena, ali su zajedno prošli mnogo toga, otišli na drugi kraj sveta i uz njenu podršku Džoker je postao najbolji košarkaš sveta.

Venčali su se 24. oktobra 2020. a naredne godine, rođena je ćerka Nikole Jokića koja je tatina najveća podrška na svim utakmicama, ali i ključna u onoj životnoj.

Otkako je stupio u brak sa prelepom Natalijom, Nikola na svaki način ostavlja utisak srećnog i zadovoljnog čoveka čemu svedoči i činjenica da on pred svaki meč venčanu burmu skine sa prsta i okači je na pertle kako se ni na trenutak od nje ne bi odvajao, a nakon rođenja ćerkice on je kompletno ispunjen čovek koji i te kako neguje prave porodične vrednosti.

Ćerka Nikole Jokića, Ognjena, uveliko je zvezda društvenih mreža i njenoj slatkoći nemoguće je odoleti, a ovog puta ona je uspela da nasmeje tatu kao i njegove brojne fanove.

Naime, prilikom jednog intervjua koji je košarkaški as davao u toplini svog porodičnog doma u kojem se oseća najprijatnije i najvoljenije, malena lepotica pozvala je tatu i na trenutak prekinula veoma važan intervju.

Izmamila je Ognjena osmeh na lice svom popularnom ocu što nesumnjivo čini svakodnevno, ali uspela je i da rastopi srca mnogih, te se snimak brzinom svetlosti širi društvenim mrežama dok komentari lepe sadržine ne prestaju da se nižu.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.