NATO, GDE SU TI PANTALONE? Pevačica se utegla u KORSET, a DOLE NIŠTA: Mreže se usijale od PRIZORA
Foto: Zorana Jevtić

bomba!

NATO, GDE SU TI PANTALONE? Pevačica se utegla u KORSET, a DOLE NIŠTA: Mreže se usijale od PRIZORA

Na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije sa novogodišnje noći

Objavljeno: 10:15h

Pevačica Nataša Bekvalac ulepšala je doček Nove godine publici u Budvi gde je dovela atmosferu do savršenstva, a ponoć je, kako sama kaže, dočekala prelepo.

Pevačica je za ovu priliku odabrala kožni korset bež boje ukrašen velikim cirkonima, koji je ukombinovala sa dubokim rukavicama istog dizajna, a ispod providne suknje do poda videle su se mrežaste čarape i sandale sa visokom potpeticom.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije sa novogodišnje noći, a ono što je sve zaintrigiralo jeste tekst ispod fotografije:

- Koga ste u ponoć poljubili? Šta ste u ponoć poželeli? Ja ne smem da vam kažem, ali je predivno - napisala je pevačica, te su fanovi odmah počeli da sumnjaju o kome je reč.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je pre nekog vremena obavila fotografiju na kojoj je imala samo 17 godina, a mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom.

Ona je svoj prvi album snimila 2001. godine, a od tada nastavlja da niže hitove. Njeni fanovi su ostavili niz komplimenata, ističući da je ostala prelepa.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.