BOGAT PRAZNIČNI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE: Evo šta ne smete da propustite danas!
Foto: promo

divno!

BOGAT PRAZNIČNI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE: Evo šta ne smete da propustite danas!

Jedinstveni program krojen po meri i interesovanjima gledalaca.

Objavljeno:

Kurir televiziju izdvaja raznovrstan i kvalitetan program, pozicionirana je kao jedna od najgledanijih kablovskih televizija, a svojim jedinstvenim programom potvrđuje da je krojena po meri i interesovanjima gledalaca. U okviru bogatog prazničnog programa izdvojili smo praznične specijale vaših omiljenih emisija: „Redakcija“, „Puls Srbije“ i „Majke i snajke“, kao i raznolik serijski i filmski program. Ne propustite filmove „Luda svadba 2“ i „Jedini izlaz“, kao ni serije „Ono naše što nekad bejaše“ i „Selo gori, a baba se češlja“.

PRATITE JUTARNJI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE OD 7 ČASOVA

Praznično jutro na Kurir televiziji i jutarnji program „Redakcija“ obećava najnovije informacije, odgovore na sve aktuelne teme, ali i sjajne goste u prazničnom izdanju emisije. Šarmantni voditelji obavestiće vas o svim najvažnijim vestima iz štampanih i onlajn medija, a čekaju vas i lokalne i regionalne vesti, kao i vesti iz sveta, tematski prilozi, priče iz svakodnevnog života, aktuelni sagovornici i mnogo smeha. Gledajte jutarnji program Kurir televizije od 7 časova!

OPIPAJTE PULS SRBIJE DANAS OD 11 ČASOVA

Kurir televizija
foto: promo

Termin od 11 do 14 časova pravo je vreme da dobijete dozu dnevnih informacija i odgovore na društveno-politička pitanja koja vas zanimaju. Zato gledajte „Puls Srbije“, a moći ćete i da se opustite i razonodite uz prazničnu atmosferu i vaše omiljene voditelje. Čekaju vas aktuelne teme i autentične priče!

POZNATE LIČNOSTI KUVAJU ZA VAS DANAS OD 14 ČASOVA

Kurir televizija
foto: promo

Omiljenu kulinarsku emisiju „Majke i snajke“ možete pogledati danas u 14 časova na Kurir televiziji. Za vas će kuvati poznate ličnosti Olja Lazarević, Isidora Lukić, Tina Grabež, Jelena Stevanović, Tamara Milutinović, Zorana Mićanović, Eva Ras, Ljiljana Stanišić, Suzana Petričević, dok će jela ocenjivati Lazar Filipović, Vladimir Karalejić, Ivan Gajić, Predrag Žambok i Dejan Šutanovac. Tokom „slatke nedelje“ oni će za vas pripremati svoje omiljene slatkiše, a kako su se snašli u najpoznatijoj kuhinji „Majki i snajki“, saznajte danas u 14 časova na Kurir televiziji! Slaviće se!

GLEDAJTE „ONO NAŠE ŠTO NEKAD BEJAŠE“ OD 15 ČASOVA

Kurir televizija
foto: promo

Domaća serija „Ono naše što nekad bejaše“ emituje se radnim danima na Kurir televiziji, a danas u 15 časova možete pogledati prvu epizodu. Serija je rađena po motivima pripovedaka Stevana Sremca, a scenario potpisuje Siniša Pavić. Radnja je smeštena na početak 20. veka, kada u jednu varoš u Srbiji dolazi putujuće pozorište. Praktikant Ljubivoje, opčinjen glumom, pridružuje se pozorišnoj trupi, ostavljajući Ikicu, devojku u koju je zaljubljen, da bi se posvetio drugoj ljubavi. Glavne uloge tumače Milan Vasić, Danijela Štajnfeld, Predrag Ejdus i mnogi drugi.

FILM „LUDA SVADBA 2“ DANAS U 17.15

Kurir televizija
foto: promo

Praznično nedeljno popodne idealno je za odličnu zabavu uz film „Luda svadba 2“ na Kurir televiziji. Do zapleta dolazi kada ocu ćerka, umesto s diplomom, s fakulteta dolazi s verenikom. I to nije jedino iznenađenje! Gledajte film „Luda svadba 2“ danas u 17.15 na Kurir televiziji!

NE PROPUSTITE „SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA“ VEČERAS U 20.45

Kurir televizija
foto: promo

Seriju koja je obeležila vreme svog nastajanja i ostvarila do tada nezabeleženu gledanost „Selo gori, a baba se češlja“ možete da gledate večeras u 20.45 na Kurir televiziji. Čuveni likovi, stanovnici Petlovca, nasmejaće vas na jedinstven način i upotpuniće prazničnu atmosferu u vašim domovima.

FILM „JEDINI IZLAZ“ VEČERAS U 22 ČASA

Kurir televizija
foto: promo

Večeras u 22 časa na Kurir televiziji pogledajte film „Jedini izlaz“ iz 2021. godine. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji počinje misterioznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, oni započinju potragu za istinom. Film je rađen po scenariju Marka Popovića, u režiji Darka Nikolića. Uloge tumače Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Boris Komnenić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.