VESNA RIVAS OTVORENO: Napila sam se pa SILOVALA muškarca! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

PRIZNALA!

VESNA RIVAS OTVORENO: Napila sam se pa SILOVALA muškarca! (FOTO)

Pevačica Vesna Rivas priznala je u rijalitiju "Parovi" na "Parografu" kako je silovala momka koji je bio njena prva velika, ali zabranjena ljubav
Objavljeno:

Rivasova je objasnila kako je imala dva prekida trudnoće koja su ostavila traga u njenom životu. Ispričala je i kako ju je otac do 18. godine svakog meseca zajedno sa majkom vodio kod ginekologa da bi ispitali njeno devičanstvo, budući da se zabavljala sa dečkom koji je bio druge vere, a kojeg je neizmerno volela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: prinstcreen/facebook/vesna rivas

"Zabavljali smo se pet godina, to je bila čista platonska ljubav, čuvao me je za brak. Tri meseca pred 18. rođendan tata je digao ruke od proveravanja mog devičanstva, mislio gotovo je, kad nisam do sad - neću… Onda sam se ja napila i silovala sam tog dečka. Da, silovala sam ga", priznala je pevačica i zaprepastila sve.

PRVI PUT JE POKAZAO: Perućica ima SESTRU za koju niko nije znao! Bavi se muzikom i PRELEPA JE! (FOTO)

"On me je kao čuvao za brak, a sve je sa strane kre*nuo… i tako pet godina! Čekala ja da tata popusti, dođem kod njega, popijem i… Vodili smo ljubav kao mladi majmuni sledećih šest meseci, dan-noć! Sve smo nadoknadili, to je bilo strašno! I, naravno, onda zatrudnim", ispričala je Vesna.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.